ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Адаптирано мляко фризолак lf 400г

В наличност

ЦЕНА

20,99 лв.

бр.

Адаптирано мляко фризолак lf 400г

Адаптирано мляко Фризолак LF е предназначено за кърмачета с непоносимост към лактоза. Също така се препоръчва и за диетотерапия при остри диарии, с оптимално съдържание на желязо, което спомага за правилния растеж и развитие на новородените. Лактозата е отстранена и е заменена с глюкозен сироп, който осигурява на бебето необходимото количество енергия. Тя осигурява здравословното развитие на кърмачетата и задоволява всичките им специфични хранителни нужди. Обогатена с холин, витамин B6, фолиева киселина, цинк и нуклеотиди, които подпомагат имунната защита.

Дозировка и начин на употреба

Приготвяне на храната:
1. Винаги измивайте ръцете си и почиствайте всичко, което използвате за приготвяне на храната.Приготвяне на храната за Вашето бебе:
2. Стерилизирайте шишетата и бибероните за 10 минути.
3. Преварете чиста питейна вода за 10 минути и я охладете. Налейте препоръчаното количество преварена гореща вода в шишето за хранене.
4. Добавете препоръчаното количество мляко в шишето. Използвайте мерителната лъжичка от опаковката. Изравнявайте я с гърба на чист, сух нож. Не притискайте.
5. Затворете шишето и разклатете силно до пълно разтваряне на сухата субстанция. Преди хранене проверете температурата на млякото върху вътрешната страна на китката си. Използвайте млякото непосредствено след приготвянето му.
6. Почистете шишето и биберона веднага след хранене. Не хранете повторно с остатъка от млякото. Съхранявайте кутията на хладно, сухо място, но не в хладилник.

Противопоказания

След отваряне, съдържанието на кутията трябва да се използва в рамките на 4 седмици.
Не съхранявайте в хладилник.

Активни съставки

Глюкозен сироп, растителни масла (палмово масло, масло от палмови ядки, нискоеруково рапично масло, слънчогледово масло), концентрат от суроватъчен протеин, нишесте, натриев казеинат, малтодекстрин, фрукто-олигозахариди, калциев фосфат, калиев цитрат, калрещ (като гореща напитка).

Помощни вещества

Проверете списъка със съставките директно върху опаковката поради възможни промени.

Допълнителна информация

Производител: FRIESLAND*
EAN code: 8716200727914
Бранд : FRISOLAC

Коментари Адаптирано мляко фризолак lf 400г

Бъдете първи оценили този продукт

Моля, оставете ново мнение

1-5

1 2 3 4 5
Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“