Уважаеми клиенти, поради високата натовареност свързана с кампанията "Black Weekend" Ви информираме , че са възможни забавяния в доставката на направените от Вас поръчки.

НЕО-АНГИН ГРАДИНСКИ ЧАЙ ТАБЛЕТКИ Х 24

В наличност

ЦЕНА

7,89 лв

бр.

НЕО-АНГИН ГРАДИНСКИ ЧАЙ ТАБЛЕТКИ Х 24

Нео-ангин градински чай е антисептичен лекарствен продукт, притежаващ леко обезболяващо действие за устата и гърлото. Той е предназначен за локално, ранно лечение на леки възпаления на лигавиците на устната кухина и гърлото, което също така може да помогне да се намали необходимостта от използване на антибиотици. Тези инфекции предизвикват възпаление на устната кухина и гърлото със симптоми, като болки в гърлото и дрезгавост на гласа, възпаление на устната лигавица и венците.

Дозировка и начин на употреба

Препоръчителна дозировка:
 • Възрастните и децата над 6 годишна - по една таблетка за смучене, която бавно да се разтвори в устата на всеки 2-3 часа. Максималната дневна доза е 6 таблетки за смучене. В случай, че симптомите на инфекция на устната кухина и фаринкса продължават повече от 3-4 дни или дори се влошават, моля да се консултирате с Вашия лекар.
 • Нео-ангин® градински чай е предназначен за употреба в устата и фаринкса (перорално приложение).
 • Противопоказания

  Прочетете внимателно листовката на лекарствения продукт! Не приемайте тази хранителна добавка, ако сте алергични (свръхчувствителни) към аткивното и/или някое от помощните вещества. Този продукт не е предназначен за деца под 6 годишна възраст.

  Активни съставки

  2.4 - дихлоробензил алкохол / амилметакрезол / левоментол (2.4 - dichlorobenzyl alcohol / amylmetacresol / levomenthol)

  Помощни вещества

  Ментово масло, изомалтоза, винена киселина, масло от градински чай, кохинил червено A (Е124), хинолоново жълто (Е 104), патент синьо V (Е 131).

  Допълнителна информация

  Производител: KLOSTERFRAU*
  Бранд : NEO ANGIN

  Коментари НЕО-АНГИН ГРАДИНСКИ ЧАЙ ТАБЛЕТКИ Х 24

  Бъдете първи оценили този продукт

  Моля, оставете нов коментар

  1-5

  1 2 3 4 5
  Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

  ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

  Попитайте фармацевт

  Работно време: От пон. - пет. 09-17ч.


  Потребител  Количка

  Вашата количка е празна.