ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

В категорията ви предлагаме широка гама от хранителни добавки за периферна нервна система на доказани производители.

В кои случаи се препоръчват добавки за нервна система?

Допълнение към храненето

Понякога не можем да си набавим необходимите хранителни вещества за здравето на нервната система само чрез храната. В такива случаи е препоръчително да се приемат подходящи хранителни добавки.

Дефицит на определени витамини

Някои хора може да имат нужда от добавки за нервната система, ако имат дефицит на определени хранителни вещества като например витамините B12 и B6, магнезий, желязо и омега-3 мастни киселини.

Забързан начин на живот и наличие на стрес

Подходящите добавки могат да помогнат на нервната система да функционира по-ефективно и да се справя по-добре със стрес, тревожност и депресия.

За по-добра концентрация и фокус

Някои добавки могат да подпомогнат здравето на мозъка и нервната система като цяло, като подобряват кръвообращението и така стимулират мозъчната дейност и концентрацията.

Видове добавки за нервна система

Конкретните предимства на добавките за нервната система могат да варират в зависимост от вида добавка.

Магнезий

Добавките с магнезий могат да помогнат на тялото да релаксира и да се справи по-добре със стрес.

Мелатонин

Мелатонинът може да помогне за подобряване на качеството на съня и редуциране на тревожността.

Омега-3 мазнини

Тези мазнини са важни за нормалното функциониране на мозъка и нервната система и могат да помогнат за намаляване на стреса и тревожността.

Витамини от група B

Тези витамини са от съществено значение за умствената функция и могат да помогнат за подобряване на нервната функция и намаляване на стреса.

Гинко билоба

Екстрактът от листа на Гинко билоба се използва за подобряване на паметта, фокуса и концентрацията, но също така може да помогне за подобряване на функциите на нервната система. Добавките с Гинко билоба подобряват кръвоснабдяването на мозъка.

В онлайн аптека BENU ще откриете широка гама от хранителни добавки за нервна система. Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, може да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

обратно нагоре