ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Добавки за стави, кости и мускули

Хранителните добавки за стави, кости и мускули, които ще намерите в категорията, подсилват и снабдяват опорно-двигателната система с необходимите витамини, минерали и хранителни вещества. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Продуктова линия

Ставите, костите и мускулите се нуждаят от подходяща грижа, за да са здрави и силни. Благодарение на тях можем да се радваме на движението, да спортуваме и така да се насладим на активен и здравословен начин на живот. В много случаи обаче не можем да си набавим нужните за целта вещества от храната, която приемаме. Затова е добре да включим в ежедневния си прием и подходящи хранителни добавки за костно-мускулната система.

 

В категорията сме се погрижили да ви предложим разнообразие от качествени добавки за стави, хрущяли, кости и сухожилия, както и за здравето и силата на мускулите.

Хранителни добавки за стави и кости

С времето организмът ни започва да губи костна маса, като този процес започва след 30-годишна възраст, а при жените се наблюдава по-осезаемо с настъпването на менопауза. В следствие на това може да изпитате болки в ставите, неприятно усещане при определени движения, скованост и др.

Колаген за здрави кости

Колагенът е един от основните белтъци, който заема ¼ от всички белтъци в човешкото тяло. Той има ключово значение за здравето на ставите, костите, кожата, мускулите, зъбите. Ако спортувате, движите се повече или изпитвате дискомфорт в ставите може да приемате  хранителна добавка с колаген.

Добавки с магнезий за енергия и силни мускули

Магнезият ни дава необходимото за доброто функциониране на нервната система и мускулите. Това е минерал, който спомага за усвояването и складирането на енергия от организма.  Той също помага за поддържането на здрави кости и зъби.

Глюкозамин и хондроитин за здрави стави

Глюкозаминът оказва ползотворно действие върху структурата и функционирането на ставите. Заедно с хондроитинът са двата основни изграждащи елемента за хрущялите и ставите. Комбинацията им с витамин C, който подпомага образуването на колаген, също е много благоприятна.

Други благоприятни вещества за здрави мускули, стави, хрущяли и сухожилия са калций, силиций, фосфор, витамин D, МСМ, цинк и др.

При възпаление на ставите може да приемате добавки с босвелия, куркума и др.

 

В категорията ще откриете хранителни добавки с всички изброени витамини и минерали. Ако се затруднявате в избора си, винаги може да се консултирате с магистър-фармацевт от екипа ни онлайн и той ще ви отговори до час.

обратно нагоре