Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 60 лв. със Speedy | Поради високата натовареност е възможно забавяне на поръчките с до 48 часа

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Екзодерил крем за лечение на гъбични инфекции 1% 15гр

Добави към Любими продукти

В наличност

ЦЕНА

12,19 лв.

бр.

Екзодерил крем за лечение на гъбични инфекции 1% 15гр

Екзодерил 1% крем е подходящ за лечение на гъбични инфекции. Съдържа активното вещество нафтифин. Активен е срещу кожни гъбички, дрожди, плесени и срещу различни бактериални инфекции. Неговият противовъзпалителен ефект повлиява бързо симптомите на възпаление и особено сърбежа. Тъй като се резорбира бързо от кожата и се задържа продължително в различните й слоеве, Екзодерил се прилага само веднъж дневно.

Дозировка и начин на употреба

Препоръчителна дозировка:
 • Тънък слой от Екзодерил 1% крем се прилага върху засегнатите области и около тях и се втрива внимателно. Прилага се веднъж дневно.

  Кремът трябва да се нанесе директно върху кожата или ноктите. Тези области трябва да бъдат почистени и подсушени внимателно, преди да се нанесе крема.
  Въпреки бързото подобряване на симптомите (сърбеж, зачервяване и др.) е важно за пациентите с гъбични инфекции на кожата да продължат лечението си за
  2 седмици след пълното отшумяване на симптомите, за да предовратят възобновяването им.

 • Противопоказания

  Прочетете внимателно листовката на лекарствения продукт!
  Екзодерил 1% крем е само за външно приложение и контакта с очите трябва да се избягва.
  Лечението с Екзодерил трябва да продължи при същата доза поне две седмици след отстраняване на инфекцията, за да се предотврати повторна поява.
  Ако не се наблюдава клинично подобрение в рамките на 4 седмици, трябва да се посъветвате с лекуващия лекар и лечението да бъде преразгледано.

  Активни съставки

  Съдържание в 1 g :
 • 10 mg нафтифинов хидрохлорид.
 • Помощни вещества

  Бензинов алкохол, натриев хидроксид, сорбитанов стеарат, цетилпалмитат, цетилов алкохол, стеаринов алкохол, полисорбат 60, изопропилов миристат, дестилирана вода.

  Допълнителна информация

  Производител: SANDOZ
  Баркод: 9002260005796
  Бранд : EXODERIL

  Коментари Екзодерил крем за лечение на гъбични инфекции 1% 15гр

  Бъдете първи оценили този продукт

  Моля, оставете ново мнение

  1-5

  1 2 3 4 5
  Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

  Попитайте фармацевт

  Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“