Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 60 лв. със Speedy

Потребител



Количка

Вашата количка е празна.

Hartmann PermaFoam Classic Хидроактивна полиуретанова превръзка 15х15 см х 1 882007

Добави към Любими продукти

ЦЕНА

8,19 лв.

Вижте продукти от същата марка Вижте други продукти от същата категория

Hartmann PermaFoam Classic Хидроактивна полиуретанова превръзка 15х15 см х 1 882007

PermaFoam classic Border е хидроактивна превръзка с пенеста структура със силно абсорбиращо действие на капилярен принцип. Специално разработена с широк лепкав ръб от полупропусклив полиуретанов филм с хипоалергенно лепило, за безопасно и лесно инсталиране и защита срещу микроорганизми. Осигурява бързо почистване на раната и създава влажна среда, която спомага оздравителните процеси. За приложение при неинфектирани рани със средна до силна ексудация. Може да остане върху раната до 4 дни. Предлагат се в размер 15 х 15 см.

Дозировка и начин на употреба

  • PermaFoam: поставете превързката с бялата ? повърхност върху раната, а с бежовата ? повърхност нагоре; след това фиксирайте с вторична превръзка.
  • PermaFoam comfort/sacral/concave: свалете предпазната хартиена лента, поставете бялата страна на пенестата подложка върху раната и притиснете надеждно самозалепващите ръбове на превръзката върху кожата.
  • За по-лесно отлепване на PermaFoam, ръбовете ? могат да се овлажнят с разтвор на Рингер. Ако раната не е усложнена PermaFoam може да остане до няколко дни. Това зависи от колиечеството на раневия секрет и от състоянието на самата превръзка.
  • Смяната на PermaFoam се налага по клинични показания и при поява на секреция около ръбовете на превръзката.

Противопоказания

PermaFoam не е подходяща за приложение при рани с оголени кости, мускули и сухожилия; при инфекции, причинени от гъбички и от 2-ра и 3-та степен изгаряния.

Допълнителна информация

Производител: HARTMANN*
Баркод: 4052199502472
Бранд : HARTMANN

Коментари Hartmann PermaFoam Classic Хидроактивна полиуретанова превръзка 15х15 см х 1 882007

Бъдете първи оценили този продукт

Моля, оставете ново мнение

1-5

1 2 3 4 5




Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“