ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Хрема и запушен нос

Страдате от хрема и запушен нос? Особено през есента и зимата това са едни от най-често срещаните симптоми при настинка и грип. При тях се наблюдава затруднено дишане поради запушване на горните дихателни пътища. Запушен нос, затруднено дишане и кихане може да са симптоми и на алергичен ринит. В тази категория ще намерите продукти за облекчаване на състояния  като:

  • задна хрема
  • запушен нос без хрема
  • хомеопатия при задна хрема
  • алергична хрема
За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

АЦЦ

Хрема

Хремата е състояние, при което се наблюдава отделяне на назален секрет. Назалните секрети се отделят към носа и гърлото.

Първите симптоми при хрема и/или запушен нос се изразяват в затруднено дишане през носа, липса на обоняние, кихане, като с времето може да бъдат придружени и от кашлица. Затова е добре още при първите симптоми на запушен нос да вземете мерки.

В нашата онлайн аптека ще намерите лекарства без рецепта за течащ нос, упорита хрема и други подобни симптоми.

Сенна хрема

Сенната хрема е състояние, при което носната лигавица се възпалява вследствие на контакт с алерген или дразнител.

Алергичната хрема най-често се проявява в периода от март до септември. Чести причини за алергични реакции са контактите на организма с прах или прашец, който растенията произвеждат по време на цъфтеж.

Тук ще намерите и подходящи лекарства за сеннна хрема под формата  на спрей за сенна хрема, капки за сенна хрема, хапчета за алергичен ринит, също както и хомеопатия при сенна хрема. Сред продуктите ще намерите широкопознати лекарства, като: Риналержи Боарон, Ринитал, Зиртек, Инфлуназал спрей и др.

Запушен нос

Запушеният нос е състояние, при което лигавицата на носната кухина е възпалена. Това състояние може да е придружено от симптоми като отделяне на допълнителен секрет или да е наличен само запушен нос без хрема.

За да облекчите запушен нос и хрема вследствие на простуда, може да използвате капки за нос, назални спрейове, прахчета, таблетки и други лекарства без рецепта, които ще намерите в категорията. Също така може да използвате и шуслерови соли.

Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, винаги може да се консултирате онлайн с магистър-фармацевт от нашия екип.

обратно нагоре