ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Бранд

Продуктова линия

Ако търсите имуностимулант за възрастни, сте на подходящото място. В категорията сме селектирали най-добрите имуностимуланти, които са на доказани марки. 

 

Ако чувствате отпадналост и липса на енергия, ако имате склонност да се разболявате често, то приемът на имуностимуланти, особено през преходните сезони и периодите с повишен риск от простуда и грип, е препоръчителен за вас. В категорията също така ще намерите както едни от най-добрите имуностимуланти за деца, така и имуностимуланти за жени. 

 

Може да приемате имуностимуланти както профилактично, така и като допълнение към лечение. Освен че предпазват от настинка и грип, тези продукти имат антиоксидантно действие и засилват метаболизма.

 

Сред имуностимулантите, които предлагаме в онлайн аптека BENU ще намерите:

 

Бетаглюкан

Това са разтворими фибри, които се съдържат в някои видове зърнени храни, гъби, мая и други. Бета глюканът помага за намаляването на холестерола, за по-доброто храносмилане и стимулира отслабването, като оставя усещане за ситост. Има продукти с бета глюкан са подходящи както за деца, така и за възрастни.

 

Имуностимуланти с коластра

Коластрата е един от най-мощните естествени имуностимуланти, които можете да изберете. Продуктите с коластра са най-популярни през зимните сезони, когато риска от простуда и грип е най-висок.

 

Добавки с ехинацея

Ехинацеята е растение, което има мощно антиоксидантно действие. Тя влияе възстановяващо на организма и има противовъзпалително действие. 

 

Добавки с женшен

Женшенът е друг естествен имуностимулант, който е изключително мощен. Ако имате нужда от много силен имуностимулант, може да изберете женшен с пчелно млечице. 

 

Добавки с рейши

Гъбата рейши подобрява състоянието на имунната система. Също така действа енергизиращо и възстановяващо при умора и депресия. 

 

Изберете от най-добрите имуностимуланти и подобрете метаболизма и защитните сили на организма си. Пазарувайте онлайн от удобството на своя дом или докато пътувате или си почивате. 

 

обратно нагоре