Безплатна доставка на всички продукти за цялата страна САМО ДО 28.02.23 със Speedy и Box Now!
ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Комплексна хомеопатия

В категорията "Комплексна хомеопатия" ще откриете разнообразие от хомеопатични лекарства, които съчетават в себе си няколко активни съставки и се използват за облекчаване на различни симптоми и състояния. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Хомеовокс таблетки при загуба на глас и пресипналост х60 Boiron

Добави към Любими продукти

В наличност

7,69 лв.

Хомеожен 9 таблетки при болки в гърлото х60 Boiron

Добави към Любими продукти

В наличност

7,89 лв.

Инфлуназал спрей за нос при настинки и възпаление на назалната лигавица 1г/10г 20мл DHU

Добави към Любими продукти

В наличност

17,69 лв.

Цинабсин таблетки при остри и хронични синузити  х60 DHU

Добави към Любими продукти

В наличност

15,79 лв.

Дентокинд таблетки при поникване на зъби на кърмачета и малки деца х150 DHU

Добави към Любими продукти

В наличност

14,09 лв.

Дентокинд гел при поникване на зъби при бебета и деца 10мл DHU

Добави към Любими продукти

В наличност

14,19 лв.

Осадент пилули при поникване на първите зъбки 7,5г Sevex Pharma

Добави към Любими продукти

В наличност

13,39 лв.

Арнигел при контузии и мускулна умора 45гр Boiron

Добави към Любими продукти

В наличност

8,19 лв.

Траумил S таблетки при леки наранявания и травми х50 Heel

Добави към Любими продукти

В наличност

11,09 лв.

Зил Т таблетки при артритни състояния х50 Heel

Добави към Любими продукти

В наличност

12,69 лв.

Траумил S солуцио за облекчаване на болка и възпаление 30мл Heel

Добави към Любими продукти

В наличност

15,69 лв.

Нукс вомика солуцио при чернодробни, стомашни и чревни проблеми 30мл Heel

Добави към Любими продукти

В наличност

14,89 лв.

Гастроцинезин таблетки при стомашни болки х60 Boiron

Добави към Любими продукти

В наличност

6,49 лв.

Камилия colic baby при колики и стомашни неразположения х10 дози Boiron

Добави към Любими продукти

В наличност

11,19 лв.

Нервохил N таблетки при емоционални смущения х50

Добави към Любими продукти

В наличност

10,19 лв.

Цефаколхин таблетки при артрит и подагра х100

Добави към Любими продукти

В наличност

27,89 лв.

Комплексните хомеопатични препарати представляват специално разработени формули, които комбинират различни активни съставки с цел да подпомогнат ефективността на терапията и да обхванат широк спектър от симптоми и нужди.

Хомеопатията е форма на алтернативна медицина, която се базира на принципа, че "подобното се лекува с подобно". Това означава, че симптомите, причинени от определено вещество, могат да бъдат облекчени чрез приложение на много малки дози от същото вещество.

Сред нашите предложения за комплексна хомеопатия ще откриете продукти като:

Осцилококцинум

Осцилококцинум на Boiron е ефективно решение при грип и настинка. Този хомеопатичен лекарствен продукт е предназначен за профилактика и лечение на грипни състояния в ранен и клиничен етап, съпътствани от симптоми като висока температура, трескави трепети и мускулни болки. Със своите 6 дози, Osсillococcinum от Boiron е лесен и удобен начин да се справите със сезонните настинки и грипни инфекции.

Хомеожен 9

Хомеожен-9 таблетки са хомеопатично лекарство, предназначено за облекчаване на болки в гърлото, ларингити и дисфония (пресипналост). Този продукт се използва за облекчаване на симптомите на различни състояния, свързани с гърлото и гласовите връзки.

Инфлуназал спрей

Инфлуназал спрей е хомеопатичен лекарствен продукт, предназначен за лечение на хроничен ринит и възпаление на назалната лигавица. Той съдържа есенция от Луфа оперкулата D4, която помага за облекчаване и лечение на настинки със сухи струпеи, екзема на входа на носа и вътрешната страна на ноздрите, хиперпластичен или атрофичен сух ринит, както и възпаление на носната лигавица със сухота и подуване. Употребата на спрея помага да се блокират хроничните процеси и поддържа функциите на носната лигавица, което е от съществено значение при лечението на ринит.

Цинабсин

Цинабсин таблетки са хомеопатичен лекарствен продукт, предназначен за лечение на остри и хронични синузити. Те съдържат комбинация от четири хомеопатични съставки, които са ефективни при различните симптоми на синузит. Цинабарис облекчава болката и симптомите на околоносни синусни инфекции, докато Хидрастис и Калиум бихромикум подпомагат намаляването на отока на лигавиците и подобряват дишането през носа. Ехинацеята укрепва имунната система и помага за възстановяване при фебрилни инфекции. Цинабсин е подходящ както за началните фази на заболяването, така и за хронични състояния при синузити, облекчавайки симптомите и подпомагайки имунната система.

Дентокинд

Дентокинд таблетки са хомеопатично лекарство, предназначено за лечение на различни симптоми, свързани с поникването на зъби при кърмачета и малки деца. Тези симптоми включват раздразнимост, безпокойство, болки в ушите, болезнени венци, повишена температура и стомашно-чревни разстройства.

Гастроцинезин

Гастроцинезин таблетки са хомеопатичен лекарствен продукт, предназначен за симптоматично лечение на различни храносмилателни оплаквания. Тези симптоми включват стомашни болки, тежест, парене, неразположение след хранене и гастро-езофагеален рефлукс.

Тонзилотрен

Този комплексен препарат предназначен за лечение на възпаления на лимфните жлези, включително остри фарингити, катарални или тонзиларни ангини. Той се използва също и след оперативно отстраняване на сливиците (тонзилектомия) за облекчаване на симптомите и спомагане за бързото възстановяване.

Ако имате нужда от консултация или съвет при избора на комплексен препарат, нашите магистър-фармацевти са тук, за да ви помогнат. В BENU предоставяме възможност за безплатна онлайн консултация, където можете да получите съвети и насоки за избора и използването на продуктите.

обратно нагоре