ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Лечение и здраве

В тази категория ви предлагаме лекарства за различни здравословни проблеми, както и продукти за подпомагане на имунната система, храносмилането и общото здраве.

Сред продуктите имате възможност да изберете лекарства без рецепта, които са доказали своята ефективност. Ако предпочитате лечение на природна основа, може да изберете подходящите продукти в категорията ни хомеопатия

  За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Етикети

Бранд

Lekadol

В категорията предлагаме и специални продукти за мъжко здраве и за женско здраве. Сред тях ще намерите както лекарства, насърчаващи репродуктивността, така и контрацептиви, продукти за интимна хигиена, за проследяване на овулация и други. 

Също така в онлайн платформата ни сме подбрали продукти, подпомагащи здравето на различните части в организма като стави и мускули, съдове, вени и храносмилателната система, както и имуностимуланти за деца и възрастни. 

BENU e тук, за да ви помогне с експертни съвети, препоръки за продукти и полезни ръководства, обхващащи редица теми, свързани с вашето здраве. При нас ще намерите лекарства и хомеопатия за много състояния, като: 

Вашето здраве и благосъстояние е важно и нашата мисия е да ви подкрепим, независимо дали искате да спрете да пушите, да подобрите физическата си форма или имате проблем с безсъние, неразположение като диария, разширени вени или друго състояние. Здравето ви е наш приоритет, затова създадохме тази здравна платформа, в която можете да намерите широк набор от медикаменти за красота и здраве и съвети, които да ви помогнат да живеете пълноценно.

обратно нагоре