Уважаеми клиенти, поради високата натовареност свързана с кампанията "Black Weekend" Ви информираме , че са възможни забавяния в доставката на направените от Вас поръчки.

Филтър

Ценови диапазон

Бранд

Сред продуктите имате възможност да изберете лекарства без рецепта, които са доказали своята ефективност. Ако предпочитате лечение на природна основа, може да изберете и от специалната ни селекция хомеопатични лекарства. 

В категорията предлагаме и специални продукти за мъжко здраве и за женско здраве. Сред тях ще намерите както лекарства, насърчаващи репродуктивността, така и контрацептиви, продукти за интимна хигиена, за проследяване на овулация и други. 

Също така в онлайн платформата ни сме подбрали продукти, подпомагащи здравето на различните части в организма като мускули, стави, съдове, вени и храносмилателната система, както и имуностимуланти за деца и възрастни. 

BENU e тук, за да ви помогне с експертни съвети, препоръки за продукти и полезни ръководства, обхващащи редица теми, свързани с вашето здраве - от настинка, до алергия, лечение на хемороиди, диабет, депресивни състояния, имаме правилното решение за много състояния. 


Вашето здраве и благосъстояние е важно и нашата мисия е да ви подкрепим, независимо дали искате да спрете да пушите, да подобрите физическата си форма или имате проблем с безсъние, неразположение като диария, разширени вени или друго състояние. Здравето ви е наш приоритет, затова създадохме тази здравна платформа, в която можете да намерите широк набор от медикаменти за красота и здраве и съвети, които да ви помогнат да живеете пълноценно.

обратно нагоре

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч.


ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.