Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 50 лв. със Speedy

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Мигренон капсули при мигренозно главоболие х30

Добави към Любими продукти

В наличност

ЦЕНА

16,39 лв.

бр.

Мигренон капсули при мигренозно главоболие х30

Мигренон капсули се приема при главоболия, като повлиява благоприятно върху пристъпите, силата на болката, гаденето и повръщането.
Мигренон се различава от другите препарати по качество на съставката, начина на получаване и фармацевтичната форма. Съставката е получена чрез патентован процес на вакуум екстракция. При него се постига 25 пъти по-висока концентрация в сравнение със стандартната процедура на извличане. При Migrenon за първи път се получава природен продукт с такава чистота и ефективност. Фармацевтичната форма Solucaps (течна капсула) е запазена марка на фирма БОРОЛА. Тази форма позволява бързо и цялостно усвояване на активната съставка.
Активната съставка оказва благоприятен ефект и при други видиве главоболие, ревматични болки, спазми на гладката мускулатура напр. спазми на матката и при температура.

Дозировка и начин на употреба

Препоръчителна дозировка:
 • По 1 течна капсула (Solucaps) до 3 пъти дневно, след хранене.
  Дозировката е индивидуална и може да се адаптира според силата на болката. По време на тежко главоболие може да се приеме и 1 капсула допълнително.
 • Противопоказания

  Уместно е приемът на Migrenon. да продължи поне 6 месеца. Спирането трябва да става постепенно.

  Активни съставки

  Висококачествен стандартизиран екстракт от Tanacetum parthenium (вратига). Една течна капсула (Solucaps) Migrenon съдържа над 0.43 mg партенолид.

  Допълнителна информация

  Производител: BOROLA BULGARIA*
  Баркод: 3800141900040
  Бранд : MIGRENON

  Коментари Мигренон капсули при мигренозно главоболие х30

  Бъдете първи оценили този продукт

  Моля, оставете ново мнение

  1-5

  1 2 3 4 5
  Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

  Попитайте фармацевт

  Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“