Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 50 лв. със Speedy

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Неофитороид крем при хемороиди 40мл Aboca

Добави към Любими продукти

 • Торбичка BENU Подарък при покупка над 60лв.

В наличност

ЦЕНА

24,19 лв.

бр.

Неофитороид крем при хемороиди 40мл Aboca

Неофиторид крем е медицинско изделие на основата на растителни молекулни комплекси с успокояващо и защитно действие по отношение на аноректалната лигавица, което противодейства на дискомфорта (болка, парене и сърбеж), дразненето и възпалението вследствие на хемороиди. Подходящ е и за превенция, както и във всички случаи, които могат да доведат до раздразнение и/ или застой на кръв в аналната и перианална зона (запек, диария, неправилно хранене и начин на живот). Неофиторид крем е подходящ за прилагане и по време на бременност и кърмене.

Дозировка и начин на употреба

Препоръчителна дозировка:
 • Използвайте НеоФитороид след изхождане и след внимателно измиване на засегнатите части. За ефективно предпазване от раздразнението, вследствие на триенето, приложението може да се извърши преди изхождането, като не забравяте да приложите продукта и след това. Прилагането може да се повтори до 4 пъти на ден.
 • Противопоказания

  Продуктът е медицинско изделие.
  Да се внимава при свръхчувствителност към някоя от съставките.
  Не поглъщайте.
  Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
  В случай, че симптомите персистират, консултирайте се с лекар.

  Активни съставки

  Лиофилизирани екстракти от цветни връхчета на Хелихризум липофилна фракция (Helydol) и корени от Бодлив залист; дехидратиран листен гел от Алое вера; воден разтвор от цветни връхчета на Хелихризум; маслен екстракт от цветни връхчета на Жълт кантарион; масрещ (като гореща напитка).

  Помощни вещества

  Глицерил стеарат, каприлов/капринов триглицерид, захароза дистеарат, захароза стеарат, цетилстеарил алкохол, растителен глицерин, трихидростеарин, растителни масла, хидрогенирани растителни масла, канделилов восък, ксантанова гума, лимонена киселина, токофероли, натриев силикат, бензилов алкохол, калиев сорбат, натриев дехидроацетат, слънчогледово масло.

  Допълнителна информация

  Производител: ABOCA
  Баркод: 8032472008347
  Бранд : NEOFITOROID

  Коментари Неофитороид крем при хемороиди 40мл Aboca

  Бъдете първи оценили този продукт

  Моля, оставете ново мнение

  1-5

  1 2 3 4 5
  Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

  Попитайте фармацевт

  Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“