ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Никорет пластири за отказване на цигарите 25мг/16ч х7

В наличност

ЦЕНА

34,79 лв.

бр.

Никорет пластири за отказване на цигарите 25мг/16ч х7

Никорет инвизипач са безцветни трансдермални пластири, които се прилагат за лечение на никотинова зависимост при активни пушачи, като свежда до минимум необходимостта от запалване на цигара и намалява трудностите, които изпитват пушачите, когато се опитват да прекратят пушенето. Никорет пластири помагат да се откажете лесно, предоставяйки непрекъсната контролирана доза никотин в тялото, облекчавайки симптомите на глад и абстиненция. Никотинът се освобождава през кожата над 16 часа. Той се абсорбира бавно в сравнение с пушенето на цигара, така че трябва да сте подготвени да изчакате малко, докато никотинът навлезе в организма. Така пластирите осигуряват никотин по-малък като количество, отколкото с тютюнопушенето, но достатъчно, за да помогне за предотвратяване симптомите на абстиненция и апетита, който принципно настъпва, след спиране на пушенето.

Дозировка и начин на употреба

Препоръчителна дозировка:
 • Пластирът трябва да се прилага веднъж дневно върху чист и сух неувреден участък от кожата на бедрото, мишницата или гръдния кош. За трансдермална употреба.
 • В деня на започване на лечението Вие трябва да сте спрели напълно пушенето, така че последната цигара да е в деня преди залепване на пластира върху кожата. Не пушете по време на лечение.
 • Лечението с Никорет Клиър обикновено продължава 12 седмици. Лечението се започва с пластирите с по-висока доза и след това постепенно се преминава към пластири с по-малки количества никотин. Пушачи с висока зависимост /> 20 цигари дневно/ трябва да започнат лечението с пластира от 25 мг/16 часа, като прилагат по един пластир в продължение на 8 седмици. След това трябва да се започне постепенното прекратяване на употребата на пластирите. Трябва да се прилага по един пластир от 15 мг/16 часа всеки ден в продължение на 2 седмици, последван от един пластир от 10 мг/16 часа дневно за 2 седмици.
 • Противопоказания

  Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не приемайте този продукт, ако сте алергични (свръхчувствителни) към аткивното и/или някое от помощните вещества. Не се препоръчва за употреба от лица под 18 години, бременни и кърмещи. Нежелани реакции:
 • Чести случаи - главоболие, световъртеж, гадене и повръщане, еритем, сърбеж, оток.
 • Нечести случаи - сърцебиене, уртикария.
 • Много редки случаи - Обратимо предсърдно мъждене.
 • Активни съставки

  Съдържание в 1 пластир: 39,37 mg никотин.

  Помощни вещества

  Никотинов слой: Полиетилентерефталатен филм (PET), средноверижни триглицериди, основен бутилиран метакрилат кополимер. Акрилатен слой: Aкрилен адхезивен разтвор, калиев хидроксид, кроскармелоза натрий, алуминиев ацетилацетонат. Освобождаващ слой: Полиетилентерефталатен филм (PET), алуминизиран от едната страна, силиконизиран от двете страни.

  Допълнителна информация

  Производител: JOHNSON&JOHNSON*
  EAN code: 3574660663679
  Бранд : NICORETTE (MCN)

  Коментари Никорет пластири за отказване на цигарите 25мг/16ч х7

  Бъдете първи оценили този продукт

  Моля, оставете ново мнение

  1-5

  1 2 3 4 5
  Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

  Попитайте фармацевт

  Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“