Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 60 лв. със Speedy | Поради високата натовареност е възможно забавяне на поръчките с до 48 часа

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Октеангин таблетки за смучене при възпалено гърло 2,6мг х20

Добави към Любими продукти

В наличност

ЦЕНА

12,29 лв.

бр.

Октеангин таблетки за смучене при възпалено гърло 2,6мг х20

Octeangin таблетки за смучене са предназначени за краткосрочно допълнително лечение при възпаление на лигавицата на устата и гърлото, които могат да бъдат съпроводени с типични симптоми на болка, зачервяване и подуване. Съдържа активното вещество октенидин дихидрохлорид, което представлява антисептично средство с действие срещу патогени. Подходящи за прием от възрастни и юноши над 12 години. Предлагат се в опаковка от 20 таблетки за смучене.

Дозировка и начин на употреба

Ако не е предписано друго, възрастни и юноши на възраст 12 години и по-големи трябва да оставят една таблетка за смучене да се разтвори бавно в устата на всеки 2-3 часа. Максималната дневна доза е 6 таблетки за смучене. Път на въвеждане: Оставяйте таблетките за смучене да са разтворят бавно в устата (оромукозно приложение).

Противопоказания

Не използвайте Октеангин таблетки за смучене ако сте алергични към октенидин дихидрохлорид или към някоя от останалите съставки на това лекарство. Предупреждения и предпазни мерки Говорете с Вашия лекар или фармацевт, преди да използвате Октеангин таблетки за смучене. Деца Безопасността и ефективността на Октеангин таблетки за смучене при деца от 0 до 11 години не са установени.

Активни съставки

Октенидин дихидрохлорид

Помощни вещества

Помощни вещества са изомалт (E 953), винена киселина, овкусител за маскиране на горчив вкус (съдържащ пропиленгликол, екстракт от кафе и 4-(2,2,3-триметилциклопентил)бутанова киселина), масло от звездовиден анасон, ментово масло и сукралоза (E 955).

Допълнителна информация

Производител: KLOSTERFRAU*
Баркод: 4008617008903
Бранд : OCTEANGIN

Коментари Октеангин таблетки за смучене при възпалено гърло 2,6мг х20

Бъдете първи оценили този продукт

Моля, оставете ново мнение

1-5

1 2 3 4 5
Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“