Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 60 лв. със Speedy

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Отделителна система

В тази категория ще откриете продукти за поддържането на здрава отделителна система и оптимално функциониране на пикочните пътища. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Оценяване

Феминела урофорте таблетки за здрави пикочни пътища х30

Добави към Любими продукти

В наличност

28,09 лв.

Феминела урофорте сироп при цистит и често уриниране 120мл

Добави към Любими продукти

В наличност

17,09 лв.

Urinal Akut таблетки при инфекции на пикочните пътища  х10 Walmark

Добави към Любими продукти

В наличност

19,49 лв.

Барса капсули при проблеми с пикочо-отделителната система х30 Велеви Фарма

Добави към Любими продукти

В наличност

13,69 лв.

Цистимарк капсули при остри и хронични инфекции на пикочните пътища х10 Magnalabs

Добави към Любими продукти

В наличност

16,29 лв.

Нефролизин комплекс капсули за отделителната система х30 Activlab pharma

(1×)

Добави към Любими продукти

В наличност

11,29 лв.

Конопено масло капсули природен антиоксидант х90 Bouroff

Добави към Любими продукти

В наличност

12,59 лв.

Червена боровинка със стевия ефервесцентни таблетки при инфекции на пикочните пътища х20 Power of Na

Добави към Любими продукти

В наличност

38,99 лв.

Калат сироп при проблеми с отделителната система 250мл

Добави към Любими продукти

В наличност

17,99 лв.

Неоралит SR таблетки за правилното функциониране на сърцето и бъбреците 540мг х60

Добави към Любими продукти

В наличност

18,79 лв.

Имунобор Уро капсули за здравa отделителната система 780 мг х30

Добави към Любими продукти

В наличност

17,19 лв.

Уриклар за уринарната система и бъбреците капсули х 30

Добави към Любими продукти

В наличност

22,79 лв.

Феманоза N сашета за лечение и профилактика на цистит х14 Femannose N

Добави към Любими продукти

В наличност

30,99 лв.

Уросилвър капсули при цистит и инфекции на пикочните пътища 410мг х60

Добави към Любими продукти

В наличност

38,69 лв.

Био-Култ Про Циан Пробиотик капсули при проблеми на пикочните пътища х45

Добави към Любими продукти

В наличност

36,39 лв.

Daily Дио-ренал капсули за здрави бъбреци 500 мг х 30

Добави към Любими продукти

В наличност

13,39 лв.

Хранителните добавки за здрава отделителна система съдържат съставки, които подпомагат правилното функциониране на пикочните пътища и помагат за поддържането на баланса на течностите в организма. Те могат да съдържат екстракти от билки, като например червена боровинка, които имат диуретични свойства и помагат за пречистване на уриналната система.

Червената боровинка е позната със своите ползи за отделителната система. Тя е богата на антиоксиданти и витамини, които подпомагат здравето на уриналната система и се борят със свободните радикали. Добавките с червена боровинка могат да бъдат в различни форми, като например капсули, таблетки или сиропи.

Какви продукти за отделителната система може да откриете в онлайн аптека BENU?

Феминела урофорте

Феминела урофорте таблетки са хранителна добавка, която е предназначена да допълни дневния хранителен режим. Те съдържат екстракт от червена боровинка, обогатен с витамини C и E. Тази добавка има благоприятен ефект върху здравето на пикочните пътища и помага за пречистване на уринарния тракт. Освен това, тя има антиоксидантен ефект и подпомага имунната защита на организма.

Urinal Akut

Уринал Акут таблетки на марката Walmark са хранителна добавка, която има обогатена формула и е предназначена за инфекции на пикочните пътища. Те съдържат три ключови съставки: екстракт от плодове на американска червена боровинка, който е източник на антиоксиданти и защитава клетките на пикочните пътища, екстракт от Златна пръчица, който подпомага нормалните функции на пикочния мехур и уринарния тракт, и витамин D, който подпомага функцията на имунната система.

Био - Култ Про Циан Пробиотик

Био-Култ Про Циан Пробиотик е хранителна добавка, предназначена за проблеми с цистит и инфекции на пикочните пътища. Тя съдържа комплекс от два пробиотични щама бактерии, стандартизиран екстракт от червена боровинка и витамин А. Пробиотичните щамове помагат за поддържането на нормална микрофлора в червата и урогениталната система, контролиране на патогенните микроорганизми и подпомагане на имунната система. Витамин А допринася за нормалната функция на имунната система и поддържането на здрави лигавици.

Uro Free tea чай при уринарни проблеми vital concept

Uro Free tea на Vital Concept е натурален чай, предназначен за профилактика и облекчаване на проблеми, свързани с уринарния тракт и бъбреците. Той е подходящ както за мъже, така и за жени и помага за защитата на организма срещу различни инфекции в уринарния тракт, включително цистит, уроинфекции, възпаления и камъни в бъбреците. Чаят предлага естествено решение за поддържане на здравето на уринарната система.

Урикод форте

Урикод форте сашета са хранителна добавка, която има благоприятно въздействие върху здравето на уринарния тракт, включително пикочния канал, мехур, уретерите и бъбреците. Тази добавка помага за прочистването на пикочните пътища и повишаването на тяхната устойчивост и защита. Урикод форте сашета предлагат подкрепа за оптималното функциониране на уринарната система.

Разгледайте нашата гама от продукти за отделителната система и изберете тези, които най-добре отговарят на вашите нужди. Поддържането на здрава отделителна система е важна част от грижата за здравето.

Ако имате нужда от съвет или имате върпоси, не се колебайте да се възползвате от нашата онлайн консултация с магистър-фармацевт.

обратно нагоре