ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Памет и концентрация

Добавките за памет и концентрация са специално създадени, за да стимулират нормалната когнитивна функция,  умствения фокус и възможност за съсредоточаване. За да имаме добра памет е важно да се грижим за здравето на мозъка, а това можем да направим със здравословно хранене, движение, почивка, а към всичко това може да включим и хранителни добавки. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Кои да най-добрите хранителни добавки за памет и концентрация?

Омега-3 мастни киселини - имат множество ползи за човешкия организъм, като стимулират мозъчната функция, паметта и реакцията. Те могат да намалят риска от Алцхаймер и да помогнат за предотвратяване на депресия и деменция. Те са съществени хранителни вещества както за майките, така и за новородените.

Витамин D - има много ползи за психиката. Слънчевият витамин, който можем да си набавим най-вече чрез слънцето, може да помогне за справянето с депресивни състояния, Алцхаймер и деменция. Въпреки че основно е известен с ползите си, свързани с усвояването на калция, този витамин е изключително полезен за психическото здраве и спокойствие.

Витамин В12 - също има много ползи за психиката. Приемът на достатъчно количество от него може да ви даде повече енергия, да подобри паметта и да улесни научаването на нови неща. Той спомага за подобряване на настроението и намаляване на депресивните симптоми.

Витамин С - полезен е за когнитивните функции и по-специално за подобряване на вниманието. Той е от ключово значение за производството на невротрансмитери - химически вещества, които помагат за предаването на сигнали между нервните клетки. Също така витамин C e мощен антиоксидант, който предпазва мозъка от увреждане от свободните радикали.

Женшен - има енергизиращ и ободряващ ефект. Стимулира физическата и умствената издръжливост и действа тонизиращо на нервната система.

Гинко Билоба - стимулира мозъчната дейност, подобрява кръвооросяването на мозъка, ръцете и краката.

В онлайн аптека BENU ви предлагаме разнообразие от добавки за памет и концентрация. Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, може да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

обратно нагоре