Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 60 лв. със Speedy | Поръчки постъпили след 14 часа на 23.05 ще бъдат обработени на 27.05

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Презервативи durex love х 4

Добави към Любими продукти

В наличност

ЦЕНА

4,39 лв.

бр.

Презервативи durex love х 4

Презервативите Durex Love осигуряват максимално удоволствие и защита. Благодарение на формата си и латекса, от който са изработени, прилягат лесно и се махат. С приятна миризма и в полупрозрачен цвят.

Дозировка и начин на употреба

1. Дръжте презерватива внимателно, тъй като той може да бъде повреден от нокти и остри предмети.
2. С навития край от външната страна, стиснете издадения връх и поставете презерватива на върха на възбудения пенис.
3. Развийте го надолу до основата му. Ако усетите, че презервативът се изплъзва или е прекомерно опънат върху пениса, спрете акта и го проверете, защото в противен случай може да се скъса. Незабавно след еякулация презервативът трябва да бъде свален. Презервативът трябва да бъде придържан здраво на място в основата на пениса преди да бъде свален.

Противопоказания

Следвайте инструкциите приложени в опаковката. Преди употреба проверете срока на годност отпечатан на пакетчето. Да не се изхвърля в тоалетната.Тези презервативи са изработени от естествен латексов каучук, който може да предизвика алергични реакции, включително алергичен шок, ако потребителят е алергичен към латекс.

Помощни вещества

Nrl (Natural Rubber Latex)
Lubricant

Допълнителна информация

Производител: DUREX
Баркод: 5038483255292
Бранд : DUREX

Коментари Презервативи durex love х 4

Бъдете първи оценили този продукт

Моля, оставете ново мнение

1-5

1 2 3 4 5
Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“