Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 50 лв. със Speedy

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Сърце и кръвно налягане

В категорията "Сърце и кръвно налягане" ще откриете разнообразие от лекарства без рецепта и хранителни добавки, предназначени за поддържане на здравето на сърцето и нивата на кръвното налягане. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Ние сме онлайн

Филтър

Оценяване

Прокор форте за здрава сърдечно-съдова система капсули х30 SUN WAVE

Добави към Любими продукти

В наличност

30,79 лв.

Геримак капсули 150МГ Х 50 Велеви Фарма

Добави към Любими продукти

В наличност

14,99 лв.

Магнезий 300мг ефервесцентни таблетки х20+витамин С 500мг таблетки х20 Power of Nature

Добави към Любими продукти

В наличност

15,39 лв.

Витамин С 1000мг+D3 1000IU ефервесцентни таблетки х24+Витамин С 500мг х20 Power of Nature

Добави към Любими продукти

В наличност

19,29 лв.

Платинум Муринол 600мг таблетки х 60 Power of Nature

Добави към Любими продукти

В наличност

18,29 лв.

Платинум Витамин B12 1000IU таблетки х 20 Power of Nature

Добави към Любими продукти

В наличност

23,39 лв.

Платинум Витамин С 1000мг таблетки х20+Витамин B12 1000IU х20 Power of Nature

Добави към Любими продукти

В наличност

38,29 лв.

Платинум Витамин d3 2000iu таблетки x20+Витамин b12 1000iu х20 Power of Nature

Добави към Любими продукти

В наличност

37,79 лв.

Ленено масло капсули за сърце, холестерол и стави 1000мг х30+30 Vitagold

Добави към Любими продукти

В наличност

12,19 лв.

Дива сьомга от Аляска масло капсули за сърдечно-съдова система 1300 мг х90 Natural Factors

  • Отстъпка 15 %

Добави към Любими продукти

В наличност

53,19 лв. 45,21 лв.

Убиквинол активен коензим Q10 капсули 200 мг х 30 nf

  • Отстъпка 15 %

Добави към Любими продукти

В наличност

97,69 лв. 83,04 лв.

Глутатион lipomicel matrix софтгел капсули 300 мг х 60

  • Отстъпка 15 %

Добави към Любими продукти

В наличност

48,89 лв. 41,56 лв.

Магнабеар капсули за регулиране нивата на холестерола х60 Magnalabs

Добави към Любими продукти

В наличност

46,69 лв.

Омега 3 + витамин Е капсули за сърдечно-съдова система х30 Magnalabs

Добави към Любими продукти

В наличност

16,29 лв.

Омега 3 + витамин Е капсули за сърдечно-съдова система х60 Magnalabs

Добави към Любими продукти

В наличност

17,89 лв.

Омега 3 макс + витамин Е капсули х 30 магналабс

Добави към Любими продукти

В наличност

19,59 лв.

Сърдечно-съдовата система е една от най-важните в организма ни, затова е от съществено значение да я поддържаме в оптимално състояние. Ако се сблъсквате с проблеми като високо кръвно налягане, в категорията може да изберете продукти за сваляне на високото кръвно.

Предлагаме ви лекарства и хранителни добавки на доказани марки, които са насочени към стабилизиране на кръвното налягане и подобряване на работата на сърцето.

Важно е да се грижим за сърцето си и да предприемаме мерки за контролиране на кръвното налягане. Независимо дали търсите лекарства за редуциране на високото кръвно или хранителни добавки за поддържане на сърдечната функция, в нашата аптека ще откриете подходящите решения за вашите нужди.

Сред продуктите, които предлагаме в категорията, ще откриете:

Тенсиофитол

Тенсиофитол капсули са хранителна добавка, комбинираща екстракти от листа и плодове на маслина, които представляват иновативен подход за нелекарствено контролиране на високото кръвно налягане и поддържане на здравето на сърдечно-съдовата система. Екстрактът от плода на маслина е богат на мощни антиоксиданти, докато екстрактът от листа на маслина има противовъзпалителни и антиатерогенни свойства. Тенсиофитол е ефективен при начална хипертония и като допълнение към терапията при дългогодишни хипертоници с рискови фактори като влошен липиден профил, диабет и затлъстяване.

Целина капсули

Целина капсули са хранителна добавка със стандартизиран екстракт от семената на целина, които нормализират кръвното налягане и пикочната киселина, подобряват функцията на ставите и влияят благоприятно върху сърцето и кръвоносната система. Оказват силно противовъзпалително действие, облекчават болка и подобряват мобилността, като допринасят за усещането за комфорт и качеството на живот. Целината също подкрепя кръвоносните съдове и помага за отпускане на стените им, улеснявайки кръвния поток.

Амико актив

Амико актив капсули са хранителна добавка, която осигурява специална грижа за сърцето и кръвоносната система, помагайки за регулиране на кръвното налягане и нивата на холестерол. Съдържа екстракти от суданска роза и японски черен чесън, които имат хипотонично действие и подкрепят сърдечната дейност. Допълнително, в формулата са включени екстракт от глог, магнезий, витамини В6 и В1, както и калий за допълнителна подкрепа на здравето на сърцето и кръвоносната система.

Коензим Q10

Коензим Q10 капсулите са 100% натурален продукт със силно антиоксидантно действие, което предпазва клетките от оксидативен стрес и поддържа нормалното функциониране на сърцето и сърдечно-съдовата система. Те съдържат натурални транс изомери, идентични с тези в човешкото тяло, което ги прави особено ефективни. Коензим Q10 работи съвместно с витамин Е и други антиоксиданти за усилен ефект в поддържането на здравето на сърцето и тялото като цяло.

Ябълков пектин

Ябълковият пектин е мощно средство за детоксикация, което помага за нормализиране на сърдечно-съдовата система и намаляване на холестерола. Той стабилизира нивата на кръвната захар и подпомага ефективното извеждане на токсините от организма, осигурявайки усещане за ситост и помагайки за поддържането на нормално тегло. Също така, ябълковият пектин може да се използва за детоксикация на черния дроб, бъбреците, белите дробове, стомаха, кожата и други органи.

Освен посочените продукти, в нашата онлайн аптека BENU предлагаме широка гама от лекарства и хранителни добавки, които подпомагат здравето на сърцето и кръвоносната система. Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, можете да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

обратно нагоре