Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 60 лв. със Speedy

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Сърдечно-съдова система

В категорията "Сърдечно-съдова система" на BENU можете да откриете широка гама от лекарства и продукти, насочени към поддръжката и здравето на тази система. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Ние сме онлайн

Филтър

Оценяване

Диокет таблетки за здрави вени и капиляри 600мг х30

Добави към Любими продукти

В наличност

27,19 лв.

Флебодиа капсули при разширени вени, хемороиди, тежест и болка в краката  600мг х30

Добави към Любими продукти

В наличност

30,49 лв.

Хепароид Зентива  за лечение на тендинит, посттравматични отоци, контузии  маз 30гр

Добави към Любими продукти

В наличност

13,29 лв.

Троксевазин гел при разширени вени и оттоци 2% 100г

Добави към Любими продукти

В наличност

15,69 лв.

Троксевазин гел при разширени вени и оттоци 2% 40г

Добави към Любими продукти

В наличност

7,99 лв.

Кардиопирин таблетки за профилактика на сърцето 100мг х30

  • Отстъпка 30 %

Добави към Любими продукти

В наличност

3,89 лв. 2,72 лв.

Троксевазин Дуо гел при оток, болка и тежест в краката 45г

Добави към Любими продукти

В наличност

10,49 лв.

Фитокардин Акут ликуид сашета за здраво сърце х20 Fortex

Добави към Любими продукти

В наличност

20,59 лв.

Прокор форте за здрава сърдечно-съдова система капсули х30 SUN WAVE

  • Отстъпка 20 %

Добави към Любими продукти

В наличност

30,79 лв. 24,63 лв.

Кардиотон капсули за здраво сърце и нормален холестерол х30 Magnalabs

Добави към Любими продукти

В наличност

19,29 лв.

Тенсиофитол капсули при високо кръвно налягане х56

Добави към Любими продукти

В наличност

26,79 лв.

Хемонат капсули за сърдечно-съдовата система х30 Fortex

Добави към Любими продукти

В наличност

19,99 лв.

Фитокардин капсули  за здраво сърце х30 Fortex

Добави към Любими продукти

В наличност

14,49 лв.

Апири таблетки за профилактика на сърцето 100мг х30

Добави към Любими продукти

В наличност

3,79 лв.

Флебавен таблетки  при болка и тежест в краката  1000мг х30

Добави към Любими продукти

В наличност

31,19 лв.

Коприва капсули за здрав уринарен тракт и кръвоносна система 435мг х100 Nature's Way

Добави към Любими продукти

В наличност

24,09 лв.

Сърдечно-съдовата система е изключително важна за нашето здраве, като играе ролята на основен механизъм за доставяне на кръв и хранителни вещества до различните органи и тъкани в нашето тяло. Тя се състои от сърцето, кръвоносните съдове и кръвоносната система.

BENU предлага разнообразие от лекарства, добавки и продукти, които подпомагат здравето и функционирането на сърцето и кръвоносните съдове.

В нашата онлайн аптека можете да намерите лекарства, специално разработени за лечение на сърдечно-съдови заболявания и поддържане на нормалната функция на сърцето и кръвоносната система. Нашите продукти се грижат за намаляване на риска от сърдечни заболявания, подобряване на кръвообращението и поддържане на здравословно кръвно налягане.

Сред тях са:

Диокет

Диокет е лекарство, което се използва за подобряване на кръвообращението и разширяване на кръвните съдове. Това помага да се намали напрежението в съдовете и подобри сърдечната функция. Диокет съдържа активната съставка диосмин и се използва за лечение на различни сърдечно-съдови проблеми, включително хронична венозна недостатъчност и хемороиди.

Троксевазин гел

Троксевазин гел е топикален продукт, който съдържа активната съставка троксерутин. Той се използва за облекчаване на симптомите на хронична венозна недостатъчност, като отоци, болки и тежест в краката. Гелът помага да се укрепят и защитят кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и намалява възпалението.

Фитокардин Акут

Фитокардин Акут е натурален продукт, който съдържа екстракти от различни лечебни растения. Той се използва като подпомагащо средство при лечението на сърдечни проблеми, като стенокардия (болки в гърдите) и аритмии. Фитокардин Акут помага да се регулира сърдечния ритъм, нормализира кръвното налягане и подобрява кръвообращението.

Тенсиофитол

Тенсиофитол и се използва като подпомагащо средство при лечението на хипертония (високо кръвно налягане). Тенсиофитол помага да се регулира кръвното налягане чрез подобряване на състоянието на кръвоносните съдове и контролиране на стреса.

Ендотелон

Ендотелон е хранителна добавка, която съдържа екстракт от семената на белия гроздов пелен. Той е известен със своите антиоксидантни свойства и се използва за подпомагане на здравето на сърдечно-съдовата система. Ендотелон помага за оптимално функциониране на кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и защитава от увреждания на кръвоносните съдове.

Детралекс

Детралекс е лекарство, което се използва за лечение на хронична венозна недостатъчност, хемороиди и други сърдечно-съдови проблеми. То съдържа активните съставки диосмин и хесперидин, които подобряват тонуса на венозните стени, намаляват отока и нормализират кръвообращението.

Сърдечно-съдовите заболявания са сериозни и изискват индивидуален подход при лечението и контролирането им. Затова, винаги е препоръчително да се консултирате с вашия лекар преди да започнете приема на лекарства или добавки.

Анатомията на сърцето и кръвоносната система може да бъде сложна и непозната за много хора. Нашата цел е да ви предоставим информация и продукти, които ви помагат да разберете и поддържате здравето на сърдечно-съдовата система.

Не забравяйте, че вашето здраве е най-важното. Възползвайте се от нашите услуги за безплатна онлайн консултация с магистър-фармацевт и изберете най-подходящите продукти.

обратно нагоре