Безплатна доставка при покупка над 50лв.
ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Тест ленти за кръвна захар Accu-Chek Performa х50 Roche

В наличност

ЦЕНА

21,49 лв.

бр.

Тест ленти за кръвна захар Accu-Chek Performa х50 Roche

Тест-лентите Аку-Чек Перформа са част от системата, която притежава механизъм за самоконтрол, включваща Глюкомер Аку-Чек Перформа. Електродите на тест-лентите работят с технологията на системата и ключов код с цел провеждане на задълбочени тестове за контрол на качеството и осигуряване точност на резултата при всеки тест. Работи толкова бързо, че дори не се забелязват 6-те златни електрода. Има механзъм за предупреждение при изтичане срока на годност на тест-лентата, което предлага допълнителна сигурност в точността на резултата и удобство за потребителя. Тест лентите компенсират промените в температурата (топлина или студ), както и влажността, с цел осигуряване на прецизен и точен резултат. Когато компенсация не е възможна, Accu-Chek Performa изписва това със знак. Работят с малко количество кръвна проба, като изискват само 0.6 микролитра кръв за измерване на кръвната захар. Това означава, че убождането може да е по-плитко, а с това и свързаната с него болка - по-слаба. Допълнително, нуждата от по-малка кръвна проба намалява вероятността от по-ниско дозиране. Има възможност за повторно дозиране, като системата ще сигнализира, ако е необходимо да се добави още кръв за тестване. Повторно дозиране върху същата тест-лента е възможно в рамките на 5 секунди. Лентичката използва изключително бързо изпълващ се капилярен прозорец, който действа като фуния и подпомага изтеглянето на кръвта в лентата, а с това прави дозирането по-удобно за потребителя.

Дозировка и начин на употреба

1. Използвайте ланцетното устройство, за да убодете страничната част на върха на пръста.
2. Можете да улесните образуването на капка кръв като масажирате с лек натиск върха на пръста.
3. Поставете капката кръв в средата на оцветената в оранжево тестова зона и след това махнете пръста си от тест лентата.

Противопоказания

Не използвайте тест лентите след изтичане срока на годност.
Не използвайте тест ленти, които са повредени или мокри.
Не използвайте втори път една и съща тест лента.

Допълнителна информация

Производител: ROCHE DIAGNOST.*
EAN code: 4015630980987
Бранд : ACCU-CHEK

Коментари Тест ленти за кръвна захар Accu-Chek Performa х50 Roche

Бъдете първи оценили този продукт

Моля, оставете ново мнение

1-5

1 2 3 4 5
Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“