ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Тест за овулация ovu test

В наличност

ЦЕНА

3,19 лв.

бр.

Тест за овулация ovu test

Тест за овулация Ovu test e бърз и лесен за употреба. Той може да предскаже кога е повишено максимално нивото LH (лутеинизиращ хормон) и следователно кога е вероятно да сте в овулация. Преди да направите теста определете дължината на менструалния си цикъл. Това е броят на дните считано от първия ден на Вашето менструално кървене до деня предхождащ началото на следващото менструално кървене. Правете по 1 тест всеки ден за период от пет дни или докато LH повишението бъде установено.

Дозировка и начин на употреба

1. Не използвайте първа сутрешна урина, тъй като LH се синтезира във Вашето тяло рано сутринта. Повишението на LH ще бъде показано във Вашата урина едва по-късно през деня.
2. Най-доброто време за събиране на урина е от 10 сутринта до 8 вечерта.
3. Събирайте урината по едно и съшо време всеки ден.
4. Намалете приемането на течности около 2 часа преди да съберете Вашата урина, тъй като разредената проба урина може да предотварти установяването на повишението на LH.

Тестова процедура:
1. Оставете запечатаната фолийна опаковка, пробата от урина и контролният разтвор да достигнат до стайна температура. (18-30о С)
2. Извадете LH касетата от запечатаната фолийна опаковка.
3. Изтеглете проба от урината с приложената пипета.
4. Задръжте пипетата вертикално над тестовата касета на височина около 1-2 см над отворчето за добавяне на проба. Добавете 5 капки от урината в това отворче.
5. Поставете тестовото устройство на равна повърхност, като прозорчето за отчитане на резултата трябва да е обърнато нагоре. Изчакайте да се появят цветни ивици. В зависимост от концентрацията на LH в изследваната проба, позитивни резултати могат да бъдат наблюдавани най-малко след 40 секунди. За да се потвърдят негативни резултати обаче се препоръчва пълното време за реакция 10 минути. Да не се отчитат резултатите след повече от 30 минути.

Противопоказания

Да се съхранява на сухо място, недостъпно за деца!

Допълнителна информация

Производител: CORTEZ DIAGNOSTIC*
EAN code: 7370516122880
Бранд : CLEAR

Коментари Тест за овулация ovu test

Бъдете първи оценили този продукт

Моля, оставете ново мнение

1-5

1 2 3 4 5
Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Тест за бременност sure check streamer

В наличност

10,19 лв.

Тест за овулация clear ovu х 5+1бр тест за бременност

В наличност

10,29 лв.

Тест за бременност easy test

В наличност

2,59 лв.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“