ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Уринарен тракт

В тази категория ще намерите лекарства за уринарен тракт. Уринарният тракт включва бъбреци, пикочен мехур, два уретера и уретрата. В зависимост от състоянието може да са засегнати само някои от тези или всички части на уринарната система.

Какви продукти за здравето на уринарния тракт ще намерите в BENU: За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Lekadol

Лекарства за бъбреци

В тази категория ще намерите лекарства при инфекция на бъбреците, хранителни добавки, които предпазват от възпаление на бъбреците и от камъни в бъбреците, чай за бъбреци, хапчета за бъбреци.

Цистит

Циститът е възпаление на пикочния мехур или по-точно на лигавицата му. Може да се срещне както цистит при жени, така и цистит при мъже. Той може да се появи в следствие на различни фактори като простуда, задържане на урина, запек, бременност и други.

Отделили сме категория, в която можете да намерите лекарства облекчаващи симптомите на цистит и които са подходящи при инфекции на пикочните пътища.

Простатит

Простатитът представлява възпаление на простатната жлеза и е често срещано състояние при мъжете. Съществуват няколко вида простатит:

  • Остър бактериален простатит
  • Хроничен бактериален простатит
  • Хроничен простатит или синдром на хронична тазова болка
  • Асимптоматичен възпалителен простатит

Простатитът е добре да започне да се лекува колкото се може по-скоро след появата на типичните симптоми на парене или болка по време на уриниране, гадене и повръщане, студени тръпки, болки в тялото и други.

В категорията ще намерите хранителни добавки, лекарства и чайове, които подпомагат лечението на простатит и стимулират здравето на уринарния тракт.

Пазарувайте от лекарствени и хомеопатични продукти, добавки и чайове за здрав на уринарен тракт. Ако не сте сигурни какво средство да изберете, може да се консултирате с магистър-фармацевт от екипа ни онлайн и той ще ви отговори до час.

обратно нагоре