ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Ние сме онлайн

Филтър

Ценови диапазон

Продуктова линия

Alive

Кои са най-добрите добавки за очи?

 

Лутеин

Лутеинът е каротеноид, който се намира във високи концентрации  в централна част на ретината. Известно е, че лутеинът действа като антиоксидант, който защитава очите от вредните радикали. Той също така помага за цветовото виждане, подобрява зрителната острота, а също така подпомага здравето на кожата. 

 

Витамин А

Витамин А има множество полезни свойства, включително поддържане на здравето на костите, кожата, имунната и половата система. Той се съдържа във фоточувствителните клетки на ретината и е отговорен за зрението при слаба светлина. Важно е да се отбележи, че този витамин се изчерпва, когато очите са изложени на ярка светлина и отблясъци. Витамин А спомага за поддържането на лигавиците, слъзните канали и жлезите, което осигурява здрава и овлажнена роговица.

 

Витамин Е

Този витамин има мощно антиоксидантно действие. Той защитава клетките от оксидативен стрес. Също така има силно противовъзпалително действие.

 

Селен

Селенът е антиоксидант, който помага за защитата на клетките от увреждания, причинени от свободни радикали, като катаракта и макулна дегенерация.

 

Витамин C

Витамин C e мощен антиоксидант, който помага на организма в борбата със свободните радикали и има противовъзпалително действие. Той може да помогне за забавянето на развитието на различни проблеми като катаракта и да облекчи състояния като макулна дегенерация.

 

Витамини от група B

Витамините от тази група имат важна роля за усвояването на енергията и за здравето на очите, кожата и нервната система.

 

В онлайн аптека BENU ще откриете капки за очи, витамини за очи под формата на таблетки, капсули и ампули за пиене. Ако имате нужда от съвет кой продукт е подходящ за вас, свържете се онлайн с нашия магистър-фармацевт.

обратно нагоре