ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Болкоуспокояващи

В тази категория ще намерите болкоуспокояващи лекарства за различни случаи. Те са създадени, за да облекчат болката и да отпуснат напрежението в тялото. 

Тук ще намерите както болкоуспокояващи хапчета, болкоуспокояващи пластири, така и болкоуспокояващи сашета.

Предлагаме лекарства, които са нестероидни противовъзпалителни средства, лекарства с антипиретичен (температуропонижаващ) ефект, болкоуспокояващи с ибупрофен и други.

Какви болкоуспокояващи лекарства предлагаме в BENU: За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Бранд

Продуктова линия

Ketonal

Главоболие и мигрена

В онлайн платформата ни може да намерите болкоуспокояващи за главоболие и болкоуспокояващи за мигрена.

Коремни болки

Предлагаме продукти, подходящи за приемане при коремни спазми и продукти с отпускащ ефект върху гладката мускулатура на стомашно-чревния тракт, жлъчните пътища, пикочо-половата система.

Зъбобол

Ако имате нужда от болкоуспокояващо за зъб, може да намерите подходящо лекарствено средство за целта в категорията зъбобол.

Периферна нервна система

В съответната категория ще намерите подходящи лекарства за болки в периферната нервна система.

Менструални болки

В категорията ще намерите и решения при дискомфорт и неразположение и болка по време на ПМС. Ако търсите лекарство за менструални болки, тук можете да поръчате средство, което бързо и ефективно облекчава болезнената менструация. Тук ще намерите и хомеопатия при болки в корема.

Болки в мускулите и ставите

При нас ще намерите и болкоуспокояващи при болки в ставите, както и болкоуспокояващи за крака, мускули и пръсти. Сред лекарствата в категорията ще намерите подходящи продукти при болки в кръста, при артрит, дегенеративни заболявания, болки в гърба, болки в мускулите, болки при разтегнато сухожилие и навяхвания.

Болки при деца

В нашата онлайн аптека имаме и отделна категория, в която може да намерите болкоуспокояващи за деца. Лекарствата в нея са подходящи за прием от деца. Винаги проверявайте за деца до каква възраст е подходящо съответното болкоуспокояващо лекарство.

Ако имате нужда от консултация при избора си на болкоуспокояващо средство, може да се консултирате с магистър-фармацевт от екипа ни онлайн и той ще ви отговори до час.

обратно нагоре