ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Грип и настинка

В тази категория ще намерите лекарства против настинка и грип. Сред лекарствените средства предлагаме както решения, които са противогрипни, така и такива, които са подходящи за облекчаването на определени симптоми.

Сред противогрипните лекарства и лекарствата при простуда ще намерите следните решения: За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Бранд

АЦЦ

Хрема и запушен нос

В тази категория сме отделили лекарствени продукти, които могат да ви помогнат при хрема, хрема без секрет, задна хрема, запушен нос, синузит и други. Открийте най-доброто решение за съответния случай, като изберете от продукти с ефективно действие.

Висока температура

Високата температура може да се появи поради различни причини. Една от тях е настинка или грип. В категорията ще намерите решения за сваляне на висока температура.

Кашлица

Кашлицата може да се превърне в много упорит и дразнещ симптом, затова е добре винаги да имате на разположение сироп против кашлица или таблетки, с които да я излекувате още в самото начало. Тук ще намерите подходящи лекарства за суха кашлица, влажна кашлица, упорита кашлица и т.н.

Болки в гърлото

Облекчете симптомите на болки и дразнене в гърлото с подходящи лекарства, които предлагаме в тази категория. Сред решенията ще намерите спрей за гърло, таблетки за гърло, сироп за гърло и други лекарства за гърло.

Намерете подходящите лекарства при простуда и грип и вземете мерки още при първите симптоми. За целта е добре да сте подготвени с аптечка, която да съдържа лекарствени средства за различните симптоми.

Ако не сте сигурни кой лекарствен продукт за настинка и грип да изберете, може да се консултирате с магистър-фармацевт от екипа ни онлайн и той ще ви отговори до час.

обратно нагоре