Безплатна доставка при покупка над 50лв.
ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Паранит шампоан обезпаразитяване 200мл

В наличност

ЦЕНА

22,19 лв.

бр.

Паранит шампоан обезпаразитяване 200мл

Паранит шампоан против въшки е клинично тестван продукт с двойно действие, който задушава и дехидратира въшките и яйцата им. Лесен за употреба и ефикасен при главови въшки. Тъй като не съдържа инсектициди, въшките не могат да развият резистентност към съставките му.

Дозировка и начин на употреба

1. Използвайте ситно гребенче, за да проверите щателно косата на всеки член от семейството за въшки, за предпочитане на дневна светлина.
Използвайте още на същия ден при всички, при които се открият въшки, с цел да се избегне повторно опаразитяване.
2. Нанесете достатъчно количество от шампоана, равномерно върху суха коса. Уверете се, че сте покрили цялата коса и скалпа. Масажирайте добре от корените до . върха, обръщайки особено внимание на тила и областта зад ушите. Оставете за 10 минути. Това е от съществено значение за успеха на третирането.
3. След 10 минути добавете достатъчно количество вода и направете пяна. Отмийте шампоана и изплакнете косата добре. Уверете се, че сте измили шампоана от косата си.
4. Преди да изсушите косата, използвайте ситно гребенче, за да отстраните въшките и яйцата.
Разрешете влажната коса със ситното гребенче. Разделете косата на 4 части: от челото до тила и след това от едното до другото ухо. При по-дълга коса, може да вържете всяка част. Обработете всяка част, оформяйки малки кичури, така чеда се вижда главата. Срешете всеки кичур, като започнете колкото е възможно по-близо до главата. Използвайки гребенчето отстранете всички намерени въшки и/или яйца. Всеки кичур коса, почистен от яйцата, може да се отдели настрана. С цел да се избегне повторно опаразитяване, след всеки кичур почистете гребенчето с памучен тампон или късче памук и винаги решете косата от върха на главата към края.
5. Третирайте отново след 7 дни, повтаряйки стъпки от 1 до 4. Това ще гарантира пълното прекъсване на жизнения цикъл на въшката. По този начин ще се елиминират и всички яйца, излюпени след първото третиране. Няма риск при повтаряне на процедурата няколко пъти.

Не забравяйте да почистите и обкръжаващата среда.
Обезпаразитете дрехите, завивките, хавлиите и останалите предмети (четки, гребени), които са били в пряк контакт с главата като ги изперете (измиете) при 60°С Внимателно почистете къщата и колата с прахосмукачка и после изхвърлете торбичката.

Противопоказания

Да се съхранява на място, недостъпно за деца в оригиналната опаковка.
Не прилагайте след изтичане срока на годност.
Няма противопоказания относно употребата на Паранит шампоан при бременни жени.

Активни съставки

Osmolone, foaming agents, conditioning agents, excipients, perfume, Farnesol, Geraniol, Lemonene, Linalool.

Допълнителна информация

Производител: PERRIGO*
EAN code: 5391520940101
Бранд : PARANIT

Коментари Паранит шампоан обезпаразитяване 200мл

Бъдете първи оценили този продукт

Моля, оставете ново мнение

1-5

1 2 3 4 5
Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Виприн плюс балсам 150 мл

В наличност

8,39 лв.

Падстоп лосион против въшки 75мл

В наличност

17,69 лв.

Паранит шампоан extra strong 200мл

В наличност

25,29 лв.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“