Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 50 лв. със Speedy

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

АПТЕЧКИ BENU

 

Онлайн аптека BENU поставя аптечки за първа помощ в къмпинги, заведения и спасителни постове по българското Черноморие и в Природен парк Витоша.

Banner-Aptechki

На всеки му се е случвало да се разболее или да почувства някакъв дискомфорт, докато е на морето. В този момент обикновено няма аптека наблизо и тази неприятна случка може  да развали цялата ни ваканция. Това лято, обаче, „Аптеката идва“ при нас с BENU и можем да си позволим да не мислим, защото има кой да мисли за нас.

За всички, които предпочитаме и разходките в планината сред горите и чудните гледки отвисоко, скоро ще намерите аптечки BENU на територията на Природен парк Витоша, София. За спокойни преходи по горските пътеки, открийте нашите горски лечебници на картата с локации.

През изминалата година BENU, една от водещите фармацевтични вериги в Европа , стъпи на българския пазар като онлайн аптека, следвайки своята мисия да зададе европейско ниво в обслужването и грижата за здравето на българското население. Целта на BENU е да бъде винаги наблизо като доверен здравен експерт за цялото семейство, да даде професионална консултация и добър съвет.

Само година по-късно онлайн аптека benu.bg е все по-близо до нас и ни предлага над 9000 различни продукти в категориите: Витамини и хранителни добавки, Майка и дете, Лечение и здраве и здравословно хранене, Козметика и медицински изделия.

Независимо дали на морето или в планината, спокойното лято е тук с BENU!

BENU аптечки на морето

Map_01

Map_02

Map_03

Map_08

Map_09

Map_10

Map_11

Map_05

Map_06

Map_04

Map_07

Map_12

Map_13

BENU аптечки в планината

Map-Woods_02

Map-Woods_03

Map-Woods_04

Map-Woods_05

Map-Woods_06

Map-Woods_07

Map-Woods_08

Хижа Звездица

Map-Woods_10

Map-Woods_11

Map-Woods_12

Kuker

Momina skala

Bungalo Ofelii

Ski pista Vetrovala

Hija Ostrica

Tarsas

Hija Aleko

Map-Woods_13

 

Фирми, които подкрепят кампанията:

logos

aptechki