Поръчай с безплатна доставка в периода 23.04-26.04
ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ТРАНСПОРТ

ПРОДАВАЧЪТ изпраща стоката, при което доставката се извършва в рамките на зоната за доставка, посочена от ПРОДАВАЧА, до избрания и посочен от КЛИЕНТА*:

(i)

Адрес за доставка:

 

ПРОДАВАЧЪТ използва услугите на куриерска компания Speedy за доставка до адрес, посочен   от КЛИЕНТА.

Срок, за който ПРОДАВАЧЪТ се ангажира стоката да бъде доставена:

Поръчки, направени до 14:00 ч. в работни дни

 

 

 

 

Доставят се от Speedy:

→ в рамките на следващия работен ден

Поръчки, направени след 14:00 ч. в работни дни или в почивни дни / национални празници

→ в рамките на до 2 (два) работни дни

Моля имайте предвид следните изключения от горепосоче-ните срокове за доставка: 

  1. За пратки до по-малки населени места, където куриерска компания Speedy има конкретен седмичен график за разнос, доставката се извършва според графика на куриера за обслужване на съответното населено място.
  2. Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от КЛИЕНТА продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.
  3. Може да има забавяне в разноса на пратки от куриерската компания, което да е в резултат на лоши метеорологични условия, технически проблеми, обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка и други фактори. КЛИЕНТИТЕ могат да проследяват пратката си по номера на товарителницата, която получават по имейл, след като пратката е предадена на Speedy.

 

(ii)

Офис на Speedy:

КЛИЕНТЪТ разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, за да я получи в избрания от него/нея офис на куриерска компания Speedy. В случай че КЛИЕНТЪТ не отиде до съответния офис на Speedy и не получи поръчката си в горепосочения срок, поръчката се анулира и стоката се връща обратно в АПТЕКАТА, а заплатената от КЛИЕНТА сума за поръчката не се  възстановява.

Ако поръчани лекарствени продукти, независимо от избрания начин на заплащането им, не бъдат реално доставени на КЛИЕНТА по каквато и да било причина, то те не следва да излизат фактически от веригата на доставки на АПТЕКАТА и следва да бъдат съхранявани съобразно приложимите нормативни изисквания, така че да бъдат запазени техните качества и ефикасност.

* Освен ако не е уговорено друго.

 

Адресът за доставка, съответно даденият офис на Speedy, посочен в процеса на обработка на поръчките на ПРОДАВАЧА, се счита за решаващ за обработката на транзакцията.

 

ПРОДАВАЧЪТ използва услугите на куриерска компания Speedy за доставка на поръчаните стоки. Приемайки и съгласявайки се с настоящите ОУ, КЛИЕНТЪТ приема и се съгласява и с условията за доставка. С цел точна и навременна доставка, след всяка поръчка КЛИЕНТЪТ получава известие по предоставения от него/нея адрес на електронна поща, потвърждаващо направената поръчка. Куриерска компания Speedy изпраща на КЛИЕНТА съобщение по електронна поща в момента, когато поръчката е приета в Speedy за изпълнение на доставка, както и имейл/sms в деня на доставката.

 

Цена на доставка:

Тегло

До адрес на клиента

До офис на

Speedy

до 2 кг. и до 60 лв.

4,99 лв.

3,99 лв.

над 2 до 5 кг. и до 100 лв.

6,99 лв.

4,99 лв.

над 5 до 10 кг. и до 100 лв.

9,99 лв.

6,99 лв.

над 10 кг. до 20 кг. и до 100 лв.

14,99 лв.

8,99 лв.

 

КЛИЕНТЪТ получава безплатна доставка за покупка до 2 кг., която е на стойност над 60 лв. с ДДС.

ПРОДАВАЧЪТ използва услугите на куриерски компании Speedy и BOX NOW за доставка на поръчаните стоки. Приемайки и съгласявайки се с настоящите ОУ, КЛИЕНТЪТ приема и се съгласява и с условията за доставка, на посочените компании. ПРОДАВАЧЪТ изпраща стоката, при което доставката се извършва в рамките на зоната за доставка, посочена от ПРОДАВАЧА, до КЛИЕНТА, по един от следните начини, избран от КЛИЕНТА, освен ако не е уговорено друго:

Чрез куриерска компания BOX NOW:

ПРОДАВАЧЪТ използва услугите на куриерска компания BOX NOW за доставка до автоматизирана машина за пратки на куриерска компания  BOX NOW (наричана по-долу „ BOX NOW автомат“), по избор на КЛИЕНТА.

Доставката до BOX NOW автомат в гр. София се извършва в същия ден при направена поръчка преди 14:00 часа от понеделник до петък.

Доставка до BOX NOW автомат извън гр. София или в гр. София за поръчки направени след 14:00 часа, се извършва на следващия работен ден.

 Доставката до автомат на BOX NOW е безплатна за промоционален период до 30.06.2024 г. включително.

След изтичане на посочения промоционален период цената на доставка е в размер на 3,59 лв. с ДДС.

КЛИЕНТЪТ получава безплатна доставка за покупка, която е на стойност над 60 лв. с ДДС.

Максималното тегло на поръчката е 20 кг.. Поръчките трябва да имат максимални размери 60 x 45 x 36 см.

АПТЕКАТА не носи отговорност за графика и срока на доставка от страна на куриерска компания BOX NOW и запазва правото си да удължи срока за обработка на поръчките.

Линк за връщане: ТУК