Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 60 лв. със Speedy |

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Термометър безконтактен Geratherm

Добави към Любими продукти

ЦЕНА

51,99 лв.

Вижте други продукти от същата категория

Термометър безконтактен Geratherm

Термометър Geratherm безконтактен:
Бързо и безконтактно измерване на температура - Иновативната инфрачервена технология гарантира безопасно и хигиенично измерване в рамките на секунди.
Многофункционалност - Разширеният диапазон на измерване (0 °С - 100 °С; 32 °F - 212 °F) прави възможно измерването на телесна температура и температурата на обекти, респ. повърхности, като напр. бутилки с бебешка храна, вода за къпане, температура на околната среда.
Безопасен и хигиеничен - Липсата на директен контакт с кожата означава намалено предаване на вируси или други патогени.
Точен и надежден - Уникалният измервателен сензор с модерен инфрачервен сензор гарантира, че при правилна употреба, всяко измерване ще бъде точно и надеждно.
Аларма при температура - 10 къси сигнални тона и червено светодиодно осветление указват за това, че температурата на пациента е над 37,5 °С (99,4 °F).
Памет - Потребителят може да извика последните 30 измерени стойности от режима на паметта, така че температурните колебания да могат да бъдат проследени по-добре.

Дозировка и начин на употреба

1. Натиснете бутона Вкп/Изкл. Дисплеят се активира и показва в продължение на 2 секунди всички сегменти.
2. Стойността на последното измерване се появява автоматично 2 секунди със символа "М" върху дисплея.
3. Термометърът е готов за измерване, когато символът °С или °F  мига и прозвучи сигнален тон.
4. Натиснете бутона за режим, докато върху дисплея се покаже глава на човек. Сега се намирате в режима: Измерване на телесна температура.
5. Насочете термометъра, в центъра на челото, с разстояние по-малко от 5 см. Ако челото е покрито с коса, пот или замърсяване, първо ги почистете, за да е оптимална точността на измерване.
6. Натиснете бутона START и преместете термометъра едновременно от челото към слепоочието (около 1 см над веждите). Включената синя контролна светлина показва диапазона за измерване.
7. След 3 секунди прозвучава един по-продължителен сигнален тон, който потвърждава края на процеса на измерване. Когато слепоочието не е достигнато преди прозвучаване на сигналния тон, повторете измерването, както е описано по-горе, но преместете термометъра по-бързо.
8. Прочетете измерената температура от дисплея.

Противопоказания

Пазете термометъра и батериите далеч от малки деца.
Не изхвърляйте батерията в огън, той като може да експлоадира.

Допълнителна информация

Производител: CONDOR
Баркод: 4018674402118

Коментари Термометър безконтактен Geratherm

Бъдете първи оценили този продукт

Моля, оставете ново мнение

1-5

1 2 3 4 5
Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“