ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Bryonia 9 ch

В наличност

ЦЕНА

4,79 лв.

бр.

Bryonia 9 ch

BRYONIA 9 CH представлява хомеопатично лекарствено средство, което намира приложение при силна сухота на лигавиците на дихателния и храносмилателния тракт, възпаления и ексудация на серозите в стави, плевра, перикард, менингит и други. Bryonia е средство на избор при остри, пронизващи болки, които са строго локализирани или точковидни, силно желание за големи количества студена вода, фебрилитет с отпадналост и изпотяване, водещо до облекчение.

Дозировка и начин на употреба

Препоръчителна дозировка:
 • Гранулите се поставят под езика и се смучат до пълното им разтваряне. Преди употреба е желателно да не се яде и пие нищо поне 15 минути преди и половин час след прием.
 • Дозировката на всеки хомеопатичен продукт се определя от лекар - хомеопат строго индивидуално и съобразно естеството на заболяването и клиничните прояви.
 • Противопоказания

  Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не приемайте този продукт, ако сте алергични (свръхчувствителни) към аткивното и/или някое от помощните вещества. Консултирайте се с лекар или фармацевт преди употреба от деца, бременни и кърмещи. Прочетете внимателно листовката на лекарствения продукт! Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.

  Активни съставки

  Източник на Bryonia 9CH: Дива бяла тиква, сем. Тиквови.

  Помощни вещества

  Лактоза монохидрат, пшенично нишесте, магнезиев стеарат.

  Допълнителна информация

  Производител: BOIRON*
  EAN code: 3352710138106
  Бранд : BOIRON

  Коментари Bryonia 9 ch

  Бъдете първи оценили този продукт

  Моля, оставете ново мнение

  1-5

  1 2 3 4 5
  Компанията си запазва правото да премахва неуместни коментари.

  ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

  Arnica montana 30 ch

  В наличност

  4,79 лв.

  Kalium bichromicum 9 ch

  В наличност

  4,79 лв.

  Carbo animalis 5 ch

  В наличност

  4,79 лв.

  Попитайте фармацевт

  Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“