Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 50 лв. със Speedy

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Чайове за бременни жени

Чаят определено е една от най-полезните напитки, но не всеки чай е подходящ за прием от жени, които са бременни. В категорията ви предлагаме подходящи чайове за бременни, както и за жени, които кърмят. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Ние сме онлайн

Bephanten

Защо не всички чайове се препоръчват за бременни жени?

Особено когато жената е бременна, трябва да бъде внимателна какво приема като напитки и храни, като това се отнася и за чайовете.

Причината за това е, че някои билки не са полезни за развитието на плода и нуждите на организма на майката.

Кои чайове се препоръчват за бременни жени?

Ментов чай

Ментовият чай може да ви помогне да облекчите някои симптоми на бременността като гадене и повръщане. Ментата има успокояващо действие и може да помогне при проблеми с храносмилателната система и при болки в стомаха.

Чай от коприва

Този чай е с богато съдържание на желязо, калций и магнезий, затова е препоръчителен за бременните.

Чай от лайка

Лайката има хидратиращо и успокояващо действие. Тя може да помогне за подобряване на съня и настроението. Също така чаят от лайка е много полезен за храносмилането, може да помогне и при мускулни крампи и главоболие.

Чай от глухарче

Чаят от глухарче е богат на много витамини и минерали. Той също е полезен за храносмилането и може да облекчи симптоми като гадене и запек по време на бременността.

Това са само част от чайовете, които са подходящи за консумиране от бременните жени.

В онлайн аптека BENU може да намерите както полезни чайове, така и подходящи хранителни добавки и козметика за бременни. Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, не се колебайте да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

обратно нагоре