ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Добавки при диабет и преддиабетни състояния

В тази категория ви предлагаме добавки при диабет и преддиабетни състояния, които помагат на организма за регулирането на нивата на кръвната захар. Те могат да подпомогнат диабетната терапия, но не и да са заместители на медикаментите за диабетици. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Приложение

Предназначено за

Продуктова линия

Диабетът е състояние, което може да се контролира чрез здравословен начин на живот, поддържане на добра физическа форма, като при лечението могат да бъдат предписани както лекарства, така и хранителни добавки за диабет.

Как могат да помогнат хранителните добавки при диабет?

Хранителните добавки могат да бъдат полезни при диабет или преддиабетни състояния по следните начини:

Подпомагат контрола на кръвната захар - някои хранителни добавки, като цинк, магнезий и хром, могат да помогнат да се намали нивото на кръвната захар и да подобрят инсулиновата чувствителност.

Подпомагат функцията на инсулина - алфа-липоевата киселина и други добавки могат да облекчат инсулиновата резистентност.

Подпомагат здравето на сърцето - някои добавки, като омега-3 мастни киселини, могат да помогнат за подобряване на здравето на сърцето, което е важно за хора с диабет, тъй като те са по-предразположени към сърдечно-съдови заболявания.

Подпомагат здравето на очите и нервната система - добавки като витамините С и Е, както и антиоксидантите, могат да помогнат за подобряване на здравето на очите и нервната система, което е важно за хора с диабет, тъй като те са по-склонни към заболявания на очите и нервната система.

Предотвратяване на усложнения - приемът на добавки, подходящи за диабетици, може да помогне за предотвратяване на усложнения, свързани със заболяването.

В онлайн аптека BENU ще откриете широка гама от хранителни добавки при диабет и преддиабетни състояния. Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, може да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

 

 

обратно нагоре