ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Интимна грижа

В категорията “Интимна грижа” ще откриете широка гама от продукти за здравето и хигиената на женската интимна зона. Те са предназначени специално за тази чувствителна област, за да осигурят свежест, комфорт и чистота без нежелано дразнене.

Здравето и хигиената на интимната област е от ключово значение, за да може жената да се чувства сигурна, уверена и да посреща предизвикателствата на деня. За грижата на най-нежната зона в онлайн аптека BENU ви предлагаме разнообразие от продукти за различни нужди. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Doppelherz подарък несесер женско здраве

Какви продукти можете да намерите в категорията?

Хомеопатия и лекарства при предменструален синдром

Предменструалният синдром е състояние при жените, което може да бъде съпроводено с редица неприятни симптоми.

Pulsatilla е хомеопатично средство, което може да бъде полезно за жени, които имат нарушения на настроението, закъсняваща и/или краткотрайна менструация, болка в малкия таз и други характерни симптоми за предменструалния синдром.

Също така това средство може да бъде полезно при дразнещо или недразнещо вагинално течение.

Продукти за поддържане баланса на Ph при жените

Поддържането на правилния pH баланс във влагалището е ключово за здравето на жените. Нормалният pH на вагиналната среда е между 3,8 и 4,5. Ако стойността стане по-висока, това може да доведе до рискове от инфекции, възпаления и други проблеми.

Овули при вагинална сухота

Вагиналната сухота е чест проблем сред жените, особено при по-възрастните, когато нивата на естрогените, хормона, който помага за запазването на влагата във влагалището, намаляват. Вагиналната сухота може да бъде причина за дискомфорт, болка при сексуална активност, свръхчувствителност или дразнене на външните гениталии.

Овулите са често препоръчвано средство при вагинална сухота. Те се поставят във влагалището, след което се разтопяват и успокояват зоната.

Противовъзпалителни и болкоуспокояващи за интимната зона

В категорията ще намерите и лекарствени продукти за вагинален разтвор с локално приложение. Те могат да успокоят възпалението и раздразненията. Розалгин е един от най-популярните продукти, които имат такова действие.

Лекарства за гъбични инфекции при жените

Гъбичните инфекции са често срещани и могат да бъдат лекувани с клотримазол, терконазол, бутоконазол, фентиконазол и др. Тези лекарства се предлагат под различни търговски имена, като едно от най-известните лекарства с противогъбично действие за половата система е Канестен.

Продукти за интимна хигиена

Сред предложенията ни ще намерите и интимни гелове, предназначени за ежедневната хигиена и поддържане на балансирано Ph.

Освен възможност от широка гама продукти за интимна грижа, онлайн аптека BENU ви дава възможност за безплатна онлайн консултация с магистър-фармацевт.

обратно нагоре