Поръчай с безплатна доставка в периода 23.04-26.04
ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Интимни мокри кърпички

В категорията "Интимни мокри кърпички" ще откриете продукти за вашата интимна хигиена и комфорт. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Ние сме онлайн

Интимните мокри кърпички са специално разработени, за да осигурят удобство и свежест, където и да сте. Те предлагат нежна и деликатна грижа за интимната зона, като в същото време поддържат баланса на pH и предоставят усещане за чистота.

Създадени със специално внимание към нежната интимна кожа, мокрите кърпички в осигуряват лесно и ефективно почистване.

Тези продукти са идеални за всички, които водят активен живот и желаят да поддържат интимната си хигиена дори на път. Използването им ви позволява да се чувствате свежи и уверени през целия ден.

Интимните мокри кърпички предоставят различни предимства - от хидратация и успокоение до нежно почистване и освежаване. Независимо дали сте в движение, на работа или в пътуване, тези продукти са надежден партньор за вашата интимна хигиена.

Открийте най-добрите решения за свежест и комфорт, като изберете от селекцията продукти за интимна хигиена на онлайн аптека BENU. В случай, че имате нужда от съвет кой продукт е подходящ за вас, можете да се свържете онлайн с нашия магистър-фармацевт.

обратно нагоре