Поръчай с безплатна доставка в периода 23.04-26.04
ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Комплекти за мъже

В тази категория ви предлагаме комплекти за мъже, които са подходящи както за подарък, така и за цялостна грижа за кожата на мъжете. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Какви мъжки козметични комплекти ви предлагаме в категорията?

В категорията ще откриете комплекти с козметични продукти, които са подходящи за подарък. Те са идеални за рождени дни, празници, юбилеи или за всякакъв повод, когато искате да изразите своето внимание и грижа към специалния мъж в живота ви.

Комплектите са подходящи и за мъже, които търсят подходящите продукти за цялостна грижа за косата и/или кожата на едно място.

Какво може да съдържат козметичните комплекти за мъже?

В комплектите за мъже може да откриете разнообразна козметика -  от грижа за лицето до рол-они, душ-гелове, балсами и дезодоранти.

В някои комплекти за мъже може да откриете кремове и гелове за след бръснене, които успокояват и хидратират кожата. Тези продукти са специално формулирани, за да предотвратят дразненето и зачервяването на кожата след бръснене.

При нас можете да откриете комплекти в различни варианти, така че да изберете селекцията от продукти за вашите нужди.

Комплектите за мъже от категорията съдържат козметични продукти, които са идеални за вас, ако искате да се чувствате по-свежи и да се грижите за външния си вид.

В онлайн аптека BENU ще откриете предложения на едни от най-популярните козметични марки.

Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, може да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

обратно нагоре