Безплатна доставка на всички продукти за цялата страна САМО ДО 28.02.23 със Speedy и Box Now!
ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Конци за зъби

В тази категория предлагаме широка гама от конци за зъби, подходящи за  поддържане на ежедневната устна хигиена. Нашите продукти са разработени от водещи производители, като Himalaya, Sensodyne, Elgydium. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


NEUTROGENA

Съществуват различни видове конци за зъби, като:

  • Конци за зъби с восъчна обвивка
  • Конци за зъби без восъчна обвивка
  • Конци за зъби с аромат
  • Конци за зъби за деца
  • Конци за зъби за хора с чувствителни венци

Как да използвате конец за зъби?

Конецът за зъби е един от най-важните продукти за поддържане на устна хигиена. Той помага за премахване на плаката, бактериите и хранителните остатъци от пространствата между зъбите, които четката за зъби не може да достигне. Това намалява риска от развитие на кариеси и други зъбни заболявания.

За да използвате конец за зъби, ще ви трябва около 30-45 см конец. Завържете краищата на конеца и го увийте около два пръста. Вкарайте конеца между зъбите и го движете нагоре и надолу, като внимателно го приплъзвате между зъбите. Уверете се, че достигате до дъното на венците. Повторете процеса за всички зъби.

Използването на конец за зъби трябва да се прави поне веднъж на ден, за предпочитане вечер преди лягане.

Независимо от вашите индивидуални нужди, в категорията "конци за зъби" на онлайн аптека BENU ще намерите подходящия конец за зъби за вас. Ако не сте сигурни в избора си, можете да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

 

обратно нагоре

Elmex

Elmex