Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 50 лв. със Speedy

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Системи за избелване

В категорията "Системи за избелване на зъби" ще откриете широка гама от продукти, които ще ви помогнат да имате по-бели зъби и по-здрава усмивка. В категорията ще откриете системи за избелване на зъби за всеки вкус и бюджет. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Ние сме онлайн

Какви продукти за избелване на зъби ще откриете в категорията?

Тук можете да изберете:

Те са подходящи за хора, които искат да избелят зъбите си вкъщи, без да посещават зъболекар. Удобни са за избелване и някои от тях имат значително бързо действие.

Избелващите води за уста работят, като разтварят петната по зъбите, които ги правят да изглеждат по-жълти. Те съдържат избелващи агенти, като водороден пероксид или карбамид пероксид, които разтварят петната и ги извеждат от повърхността на зъбите. Избелващите води за уста също така могат да помогнат за предотвратяване на образуването на нова плака и петна, като убиват бактериите, които причиняват тези проблеми.

Те са лесни за употреба, нежни за емайла и съдържат 100% натурални съставки. Лентите се разтварят в устата и могат да се използват навсякъде и по всяко време.

Избелващите пасти за зъби съдържат активни елементи, които неутрализират петната от зъбите и предпазват зъбите от оцветяване.

Как да използвате система за избелване на зъби?

Важно е да използвате системата за избелване на зъби според инструкциите на производителя. Неправилната употреба на система за избелване на зъби може да причини увреждане на зъбите и венците.

Ако се интересувате от избелване на зъбите, консултирайте се с вашия зъболекар. Той ще ви препоръча система за избелване на зъби и ще ви обясни рисковете и ползите от избелването на зъбите.

В категорията предлагаме широка гама от системи за избелване на зъби, така че можете да намерите подходящата за вас. Ако не сте сигурни кой продукт е подходящ за вас, не се колебайте да се свържете с нас онлайн. Нашият магистър-фармацевт ще ви помогне да намерите най-добрия продукт за вашите нужди.

обратно нагоре