Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 60 лв. със Speedy | Flash Sale 15.06-18.06 | Поради високата натовареност е възможно забавяне на поръчките с до 48 часа

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Тампони за премахване на грим

В категорията “тампони за премахване на грим” предлагаме специално разработени продукти, които ще ви помогнат да почистите кожата си лесно и ефективно след дълъг ден. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Нашите тампони за грим са предназначени да премахнат грима, мръсотията и замърсяванията, оставяйки кожата ви освежена и чиста.

Те могат да са на ваше разположение, когато и където имате нужда, предоставяйки ви бърз и лесен начин да поддържате кожата си в отлично състояние.

Специалната структура на тампоните за грим позволява ефективно и деликатно премахване, без да се раздразва кожата. Те са удобни за употреба и подходящи както за ежедневно почистване, така и за по-специфични нужди, като премахване на водоустойчив грим.

Можете да използвате тампони за грим в комбинация с подходящ козметичен продукт за почистване на лицето.

Ето няколко възможности за козметика за почистване на лицето:

Мицеларна вода: Това е лек продукт за почистване, който се абсорбира в тампона и помага за разтварянето на грима и замърсители на кожата.

Гел за почистване: Геловете за почистване на лице също са подходящи за употреба с тампони.

Почистващ крем или пяна: Ако имате суха или чувствителна кожа, може да използвате почистващ крем или пяна.

Отдайте се на удоволствието на безупречно чиста и освежена кожа с продуктите от нашата селекция. В случай, че не сте сигурни кой продукт да изберете, можете да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

обратно нагоре