Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 50 лв. със Speedy

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Тестове за овулация и бременност

Искате да разберете дали сте бременна или кога е вашата овулация? Изберете от тестовете за бременност и овулация и разберете лесно какви са резултатите, дори в домашни условия. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Ние сме онлайн

Bephanten

Овулация

Най-голяма вероятността от забременяване, когато половият акт се извърши близо до периода на овулация. Проследяването на овулацията може да бъде полезно за жени, които имат желание да забременеят, както и за тези, които искат да се защитят от нежелана бременност.

Тестовете за овулация са един от най-надеждните методи за проследяване. Те могат да определят кога е повишено нивото на LH (лутеинизиращ хормон и съответно кога е периода ви на овулация. 

Тестове за бременност

Домашните тестове за бременност са един от най-популярните методи, които жените избират. Това е така, тъй като са лесно достъпни, бързи, лесни за употреба в домашни условия. Някои продукти имат до 99% точност.

Тези тестове откриват наличието на хормона на бременността - хорионичен гонадотропин в урината. Обикновено тестването се извършва чрез поставяне на тестовата лента в урината или поставяне на урината в определен за това контейнер. Резултатите могат да се установят до няколко минути.

Ако видите две черти, това означава, че тестът е положителен - наличие на бременност. При една черта - тестът е отрицателен.

Кога се прави тест за бременност?

Може да направите тестът по всяко време, но е най-добре да го направите до обяд, защото нивото на хормона хорионичен гонадотропин е най-високо.

Сред тестовете за овулация и бременност ще откриете продукти на доказани марки като:

  • Тест за бременност sure check
  • Тест за бременност писалка
  • Тест за овулация clear ovu и др.

 

Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, може да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

обратно нагоре