ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Продуктова линия

Doppelherz подарък несесер здраве и красота

Ние предлагаме висококачествени хранителни добавки за здраве и красота като:

  • витамини за коса;
  • витамини за нокти;
  • витамини за кожа;
  • добавки за енергия;
  • добавки за силен имунитет;
  • комбинирани витамини за коса, кожа и нокти и др.

 

Продуктите, от които може да изберете, са на доказани производители. Сред тях можете да намерите своето решение при увредена и безжизнена коса, при суха кожа и при проблеми с ноктите, като чупливост.

Какво съдържат добавките за красота и здраве?

Част най-често срещаните витамини за красота и здраве са:

Колаген

Колагенът помага за възстановяването и регенерацията на кожата. Този протеин е много полезен за здравето на тялото, тъй като самият той участва в много тъкани като косата, кожата, сухожилията, хрущялите.

Витамин D3

Този витамин е полезен за здравето на имунната система. Той е подходящ за прием при обща отпадналост, за подсилване на имунитета и здравето на костите. Също така е добре да се приема такава добавка при дефицит на витамин D, което се случва най-често през периодите с по-малко слънчеви дни.

Витамин Е

Този витамин има изключително антиоксидантно действие и допринася за образуването на защитни слоеве за кожата, които я предпазват от вредните радикали. Витамин Е прави кожата по-свежа и еластична и може да помогне за намаляването на бръчките. Също така той подпомага и заздравителните процеси в организма.

Витамин B2

Този витамин играе важна роля за метаболизма и за здравето на кожата и лигавиците. Освен това е полезен за здравето на нервната система и зрението.

Подарете си грижата, от която имате нужда, и посрещайте с увереност предизвикателствата на деня.

 

Освен широка гама от продукти за коса, кожа и нокти, онлайн аптека BENU ви предлага и възможност за напълно безплатна онлайн консултация с магистър-фармацевт от нашия екип. 

обратно нагоре