Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 60 лв. със Speedy

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Добавки с чесън

В тази категория ще откриете добавки с чесън, които имат мощно имуностимулиращо действие и благоприятстват функцията на дихателната и храносмилателната системи.  За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Ние сме онлайн

Добавките с чесън са изключително полезни и могат да имат множество положителни ефекти върху здравето. Чесънът е известен със своите антибактериални, антивирусни и антиоксидантни свойства, които го правят ефективен имуностимулант и отлична подкрепа за организма.

Добавките с чесън предлагат удобен начин за получаване на полезните вещества, съдържащи се в чесъна, като алицин. Те могат да подобрят имунната функция, да подпомогнат кръвоносната система и да насърчат здравето на сърцето.

Чесънът се счита за естествен имуностимулатор и може да бъде полезен при борбата с вирусни и бактериални инфекции.

Какви добавки с чесън може да откриете в нашата онлайн аптека?

Амико актив капсули за здравето на сърцето и кръвоносната система

Амико актив капсули съдържат чесън и други полезни съставки, които подпомагат поддържането на нормално кръвно налягане и кръвообращение. Те могат да подобрят здравето на сърцето и да намалят риска от сърдечно-съдови заболявания.

Чесън капсули за добър имунитет

Чесън капсулите са предназначени да подкрепят и стимулират имунната система. Те съдържат екстракт от чесън, който може да подобри защитните функции на организма и да помогне за справянето със заразни заболявания.

Добавките с чесън представляват удобен и ефективен начин да получите ползите на този природен продукт.

Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, можете да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

Разчитайте на BENU, здравен експерт и помощник в грижата за вашето здраве и красота.

обратно нагоре