ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Енергия и жизненост

В тази категория ще намерите едни от най-добрите добавки за енергия на доказани производители. В онлайн аптека BENU ви предлагаме широка гама от продукти за ободряване и стимулиране на тонуса. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Какво представляват добавките за енергия?

Това са хранителни добавки, които имат за цел да увеличат енергията и да подобрят физическата издръжливост на тялото. Те могат да съдържат различни съставки като кофеин, таурин, гуарана, бета-аланин, креатин, витамини и минерали.

За кой са подходящи добавките за енергия и жизненост?

Добавките за енергия и тонус са подходящи за хора, които водят активен начин на живот, спортуват или се чувстват отпаднали, страдат от временна или хронична умора, като например:

  • Спортисти - хората, които се занимават интензивно с физически упражнения, могат да използват добавки, за да поддържат нивата си на енергия и да подобрят производителността си по време на тренировки.
  • Хора със забързан начин на живот - хората, които имат натоварено ежедневие и изпитват честа умора и липса на енергия, може да приемат добавки за енергия, за да подобрят концентрацията и да се чувстват по-бодри.
  • Хора със заболявания, свързани с умора - хората, които страдат от заболявания, свързани с умора като синдром на хроничната умора, фибромиалгия и др., може да използват добавки, за да подобрят нивата на енергията си и да се чувстват по-добре.

Въпреки това, преди да започнете да приемате добавки, е важно да се консултирате с лекар или специалист по хранене, за да се определи правилната доза и да изберете подходящия продукт за вас.

В онлайн аптека BENU ще откриете разнообразие от добавки за жизненост и енергия. Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, може да се консултирате и с нашия магистър-фармацевт.

обратно нагоре