Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 50 лв. със Speedy

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Простатит

Простатитът е разпространено заболяване на простатната жлеза, която се намира под пикочния мехур. Това състояние може да бъде причинено от възпаление, инфекция или други фактори. Симптомите на простатит включват болка и дискомфорт в областта на малкия таз и промени в урината. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Ние сме онлайн

В категорията "Простатит" на BENU предлагаме разнообразие от продукти и лекарства, които могат да помогнат в управлението на това състояние.

Какви лекарства за простатит може да откриете в онлайн аптека BENU?

Простаменд

Простаменд капсули са хранителна добавка, предназначена за поддържане на здравата функция на простатата. Със своите 600 мг съставка, тя спомага за подобряване на уринирането и намалява усещането за остатъчна урина. Освен това, Простаменд капсулите са известни със своето положително въздействие върху еректилната дисфункция. Това ги прави подходящ избор за поддръжка на здравето на простатата и сексуалното благополучие.

Простасист

Простасист капсули са продукт, предназначен за поддръжка на здравето на простатата. Те предпазват от уголемяване на простатата и намаляват честотата на уринирането. Освен това, Простасист спомага за поддържането на нормалните нива на тестостерон в кръвта и подобрява сексуалната функция на мъжете. Този продукт е подходящ за мъже над 18-годишна възраст, които желаят да се грижат за здравето на своята простата.

Палминтон форте

Палминтон Форте е хранителна добавка, предназначена за профилактика при първа и втора степен на доброкачествена хиперплазия на простатата. Тя съдържа екстракт от Сао палмето, Ликопен и екстракт от коприва, които се известни със своите благоприятни въздействия върху здравето на простатата. Екстрактът от Сао палмето подобрява уринирането и намалява честотата на нощните позиви за микцио. Този продукт е предназначен за редовна употреба като част от грижата за простатата и подкрепа на нейното здраве.

Простабор Форте

Простабор Форте е хранителна добавка, специално създадена за подкрепа на здравето на простатата. Тя е предназначена да се използва при затруднено уриниране, като се счита за естествен катетър, благодарение на своята мощна формула.

Този продукт има положителен ефект върху уринирането и помага за намаляване на размера на простатата, възпалението и отока. Той се препоръчва особено при иритативни симптоми от страна на пикочния мехур, като подобрява качеството на живота на мъжете с проблеми във връзка с простатата.

В онлайн аптека BENU ви предлагаме богата гама от лекарства и добавки за подобряването на здравето на уринарния тракт и справянето на проблеми като простатит и цистит. Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, можете да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

обратно нагоре