Безплатна доставка с Box Now в цялата страна (за гр. София в рамките на деня) | Безплатна доставка над 50 лв. със Speedy

ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Рейши

В тази категория ви предлагаме разнообразие от хранителни добавки с гъба рейши - считана мощен имуностимулатор с много ползи за здравето. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Ние сме онлайн

Рейши е изключителна гъба, която се използва в традиционната китайска медицина вече хиляди години. Тази гъба, наречена още "гъба на безсмъртието" или "гъба на дълголетието", има много ползи за здравето и се използва като хранителна добавка за подкрепа на имунната система.

Гъбата рейши съдържа активни съставки, които подобряват функциите на имунната система и подпомагат организма в борбата срещу различни инфекции и заболявания. Тя се смята за адаптоген, което означава, че помага на организма да се справи със стреса и да възстанови баланса си.

Добавките с рейши предлагат удобен начин за приемане на полезните съставки на гъбата. Те могат да бъдат в различни форми като капсули, течности или сиропи, което улеснява приема и гарантира оптималното им действие в организма.

Някои от най-популярните лекарствени продукти с рейши включват:

Витамин B17 амброзия + рейши сироп за силен имунитет

Витамин B17 амброзия + рейши сироп е продукт, който има положителен ефект върху имунната система и се използва в борбата с различни видове рак. Той се препоръчва както за профилактика на различни здравословни проблеми, така и за намаляване на умората, повишаване на трудоспособността и справяне със стрес, тревожност и депресия. Продуктът представлява ефективен защитник на организма и може да бъде полезен за поддържане на оптимално здравно състояние.

Амигос витамин В17 капсули за имунната система

Амигос Б17 комплекс е формула, която съчетава екстракта от кайсиеви ядки със силното действие на японските лечебни гъби - Рейши, Кориолус и Майтаке. Тази хранителна добавка е съставена изцяло от природни съставки, които помагат за подпомагане на нормалната функция на имунната система. Препоръчва се за пациенти с онкологични заболявания като допълнителна грижа по време на основното лечение.

Ехинацея с астрагал и рейши капсули за имунитет х100 Nature's Way

Ехинацея с Астрагал и Рейши капсули се използват за стимулиране на защитните сили на организма. Те поддържат нормалното състояние на имунната система и подкрепят метаболитните процеси. Суплементът има ободряващ, тонизиращ ефект и също така притежава антиоксидантни и адаптогенни свойства. Препоръчва се за прием през периоди на умора и продължителен стрес.

Hayde Течен Германий саше Abopharma

Хайде Течен Германий от Абофарма е иновативна формула, съдържаща органичен Германий и екстракт от гъба Рейши, които подобряват клетъчните функции и снабдяването на тъканите с кислород. Германият има положително въздействие върху кръвоносните съдове, имунната система, нервната система и енергийния метаболизъм, докато Рейши гъбата притежава силни противовирусни и антибактериални свойства.

Изборът на подходящия продукт с рейши зависи от индивидуалните нужди и предпочитания. Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, може да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт. BENU е тук, за да ви помогне да се погрижите за здравето си и да вземете информирано решение.

обратно нагоре