ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Приложение

Предназначено за

Alive

Най-важните витамини, които е препоръчително мъжете да приемат редовно:

  • Витамин D: Необходим е за здрави кости и поддържане на имунната система.
  • Витамин Е: Играе важна роля в поддържането на здравето на кожата, косата и очите, както и в поддържането на имунната система.
  • Витамин С: Необходим е за производството на колаген, който помага за здравето на кожата и съединителната тъкан, както и за стимулиране на имунната система.
  • Витамин В12: Играе важна роля в поддържането на здравето на нервната система и кръвта.
  • Витамин А: Необходим е за здравето на очите и кожата, както и за имунната система.
  • Витамин К: Играе важна роля за здравето на костите.

 

В кои случаи мъжете се нуждаят от допълнителен прием на витамини под формата на добавки?

Разнообразното и балансирано хранене се счита за най-добрия източник на витамини. Поради забързаното ежедневие много често богатото на витамини меню може да е трудно за осигуряване, а също така понякога организмът може да не усвоява съдържанието на храните по най-добрия начин. За да се поддържа мъжкото здраве, се предлагат продукти, които съдържат необходимите за мъжкия организъм витамини.

 

В онлайн аптека BENU ще откриете качествени витамини и мултивитамини за поддържане на мъжкото здраве. Ако не сте сигурни кой продукт е подходящ за вас, може да се консултирате онлайн с магистър-фармацевт от екипа ни.

обратно нагоре