Уважаеми клиенти, поради високата натовареност свързана с кампанията "Black Weekend" Ви информираме , че са възможни забавяния в доставката на направените от Вас поръчки.

Филтър

Ценови диапазон

Бранд

Продуктова линия

Има група от витамини, които е добре да взимаме в определени периоди от живота си или такива, които е добре да приемаме за здравето на дадена система от организма.

 

В категорията ще намерите следните продукти:

  • витамини за коса
  • витамини за диабетици
  • витамини за имунната система
  • витамини за жени
  • витамини за бременни
  • витамини за кожата
  • витамини за възрастни

Витамини Б комплекс

Витамините от Б комплекс са отговорни за здравето на на косата, кожата и ноктите. Те също така подпомагат разграждането на мазнините и протеините, поддържането на здравето на черния дрон, мускулния тонус и редица други важни процеси. Липсата на тези витамини може да доведе до здравословни проблеми, усещане за отпадналост и неразположение.

 

Важни витамини за деца, бременни и възрастни

За здравето на децата, възрастните хора, бременните и кърмещите жени е важно да се осигури достатъчно количество витамини В, С, Е и D.

 

Витамини при отпадналост и умора

Подходящи витамини, които да приемате при отпадналост и умора са B1, B5, B12. Също така един от най-добрите витамини, подпомагащи имунната система и доставящи енергия е витамин C.

 

Не забравяйте, че колкото и добри да са продуктите, които избирате, те не могат да заменят здравословното хранете. При възможност, съчетайте хранителния си режим с подходящи добавки и подходяща активност.

 

Тук ще намерите всички витамини, от които може да имате нужда. Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, винаги може да се консултирате с магистър-фармацевт от екипа ни онлайн и той ще ви отговори до час.

обратно нагоре

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч.


ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.