ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Витамини за възрастни

В тази категория предлагаме витамини за възрастни, които са с благоприятно действие върху организма, подсилват имунитета и защитните сили на организма. Продуктите, които ще намерите, съдържат витамини, които насърчават общото здраве.

Колкото и добре да се храним, поради една или друга причина, не винаги можем да си набавим необходимите витамини за правилното функциониране на организма. В такива случаи е добре да се приемат хранителни добавки.

Сред предлаганите витамини за възрастни ще намерите: За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Продуктова линия

Alive

  • витамини за мъже
  • витамини за жени
  • комбинирани витамини за възрастни
  • сироп витамини за възрастни
  • витамини и минерали за възрастни
  • течни витамини за възрастни
  • желирани витамини за възрастни

В категорията предлагаме едни от най-добрите витамини, сред които ще намерите:

Тибанол

Тибанол е естествен комплекс от витамини и минерали, който подпомага имунната система. Той съдържа минералите Селен и Цинк, и витамините A, B12, C, D. Комбинацията от тези съставки действа стимулиращо и укрепващо за организма.

Alive витамини

Предлагаме както Alive витамини за мъже, така и Аlive витамини за жени. Те съдържат комплекс от витамини и минерали, които осигуряват ценни хранителни вещества на организма.

Допелхерц витамини

Сред предложенията ни ще намерите и богат асортимент от продукти на DOPPELHERZ, които съдържат необходимите витамини, минерали и съставки за поддържане на добро здраве.

Jamieson витамини

Jamieson Laboratories са признати за производството на най-висококачествени витамини и добавки от естествени източници.

Центрум витамини за възрастни

Центрум е друг производител на качествени хранителни добавки и витамини, които подпомагат имунната система.

Ако търсите добри витамини за възрастни, разгледайте предложенията ни в категорията. В случай че се затрудявате в избора си, може да се консултирате с магистър-фармацевт от екипа ни онлайн и той ще ви отговори до час.

обратно нагоре