ПотребителКоличка

Вашата количка е празна.

Менструални болки

За много жени периодът на менструация е свързан с неприятни усещания и често с главоболие, болки в стомаха и долната част на корема. Освободете се от неприятните менструални проблеми, свързани с протичането на този период, благодарение на продуктите, които предлагаме в нашата онлайн аптека. За повече информация натиснете тук.

Попитайте фармацевт

Работно време: От пон. - пет. 09-17ч. "БЕНУ България" ЕООД не носи отговорност за липсата на консултация с лекар преди употребата на лекарствен или друг продукт.“


Филтър

Ценови диапазон

Ketonal

Менструални болки - какво представляват?

Менструалните болки са болки, които се появяват в периода на менструален цикъл. Тези болки са често срещан проблем при жените и могат да бъдат изключително болезнени.

Симптомите са различни и могат да бъдат индивидуални при всяка една жена, но най-често се срещат: болки ниско в корема, болки в кръста, в диафрагмата, в краката. Възможно е да настъпи и напрежение и уплътнение в бюста, промени в настроението, слабост, раздразнителност и други. В някои случаи се срещат много силни менструални болки, които са почти нетърпими.

Как да облекчите менструалните болки?

Когато болката стане непоносима за вас, един от най-разпространените начини за справяне, е приемът на аналгетици. Такива лекарства без рецепта са: Но Шпа, Спазмалгон, Бусколизин, Нурофен и Кетозал.

В BENU.BG ще откриете огромно разнообразие от продукти, които могат да облекчат неприятните симптоми.

В случай, че имате въпроси и нужда от съвет, винаги можете да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

 

обратно нагоре